<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

DFW-Analytics

Hvad er det?

DataFeedWatch-Analytics viser dig alle dine kliks, konverteringer og indtægt for hvert enkelt produkt. Du kan let spotte hvilke produkter, der ikke sælger, og heraf fjerne dem med et enkelt klik. Dette vil let øge dine kampagners præstation.

 

Øg din ROI med DFW-Analytics

Du håndterer dine CPC-kampagner ved hjælp af underkategorier, brand eller en kombination af disse, enten pga.
a) At håndtere hvert enkelt produkt individuelt ville tage for lang tid;
b) De fleste kanaler forsyner dig ikke med nok data omkring de enkle produkter. Med DFW-Analytics fortsætter du med den generelle kampagne optimering, men føjer blot endnu en faktor til optimeringsprocessen
:

 

1. Spot dine urentable produkter på 20 sekunder

DFW-Analytics-Filter-Unprofitable-Products2


2. Fjern urentable produkter med et enkelt klik

DFW-Analytics-Remove-Unprofitables1

 

Når du fjerner produkter, der blot koster dig penge, sparer du utrolig mange penge i længden. I stedet for at spilde kostbare dele af dit marketingsbudget, kan du bruge penge andre fornuftigere steder.

 

Andre fordele

Identificér dine topprodukter

Du kan let identificere dine bedst præsterende produkter med samme metode Hvis du ved hvilke produkter, der klarer sig bedst, kan du begynde at forbedre og øge kvaliteten af disse slags produkter osv.

 

Al præstationsdata kan findes på en enkel side

Du kan gennemse og vurdere alle dine produkter, fra alle dine kanaler, på en enkel side. Denne metode er langt mere tidssparende og simpel end at skulle logge ind på hver enkel kanal.

 

Optimér på tværs af kanaler

Du kan se hvordan hvert enkelt produkt, fra hver enkel kanal, har klaret sig. Dette er smart, da nogle produkter klarer sig godt på kanal A, men mindre godt på kanal B, og omvendt.

 

Pris: $0

DFW Analytics er GRATIS. Gratis. $0 om måneden per butik. Takket være teamet bag DataFeedWatch. Gør god brug af det, og nyd det!

 

Hvordan fungerer det?

Simpelt: Vi tilføjer en trackingkode til dine produkt-URLs. Dette gør os i stand til at tracke data fra hvert enkelt produkt (og for hver enkel kanal). Herefter downloader vi dine Google Analytics-data og fremviser al relevant data, fra hvert produkt, i en super simpel oversigt.

Experty-DFW-A-4


Hvordan kan jeg få Analytics?

Simpelt: Du skal blot klikke på ''Installér'' på Analytics-siden.

DFW-Analytics-Channels-page

DFW-Analytics-Channels-page Herefter bliver du spurgt om at logge ind på din Google Analytics-konto, for at give adgang til DataFeedWatch og vælge den rette profil. Det var det! Vær opmærksom på, at trackingkoden bliver tilføjet øjeblikkeligt. Det vil tage mellem 24-48 timer før, at du kan se dine første resultater. Og det vil tage omtrent en måned før, at du har indsamlet 30-dages værd af produktdata. Så begynd lige nu!

 

FAQ: Kan jeg se CPC samt CPA?

JA, omkostningsdata er et ekstra modul, som vi på nuværende tidspunkt kun tilbyder et begrænset antal af vores betabrugere. Ping os, hvis du ønsker at få denne funktion tilføjet, før vi officielt udgiver den.

 

FAQ: Hvad sker der med min egen trackingkode?

Ingenting. Det forbliver, som den er. Om din egne UTM-koder allerede var i brug i source feeden eller om du tilføjede dem i DFW, så er vores Analytics-trackingkode blevet tilføjet. Svaret er, at den ligger bag din.

 

FAQ: Min AdWords-data er anderledes end jeres DFW-Analytics-data

Ja. Det er korrekt. Vi gør brug af dataen fra din egen Google Analytics-konto. Og selvom AdWords og Analytics begge stammer fra Google, tracker de dog stadig på forskellige måder. Lad mig komme med et par eksempler:

 

Besøg vs Kliks

Transaktioner vs Konverteringer

   

Omkring DataFeedWatch

DataFeedWatch er en data feed management software, der gør det muligt for diverse onlinehandlere på Magento, Shopify, Volusion, 3Dcart, BigCommerce, WooCommerce, OpenCart, VerrsaCommerce og et utal af andre shopping carts, at optimere deres produktdatafeeds til Google og tusindvis af andre Shopping Channels i 50 forskellige lande. Den mest intuitive og nemme data feed management- og optimeringsværktøj på markedet. Tilgængelig live-demo og gratis prøveperiode.