<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Betal 20% mindre for Google Shopping [i Europa]

Hvordan er det muligt?

Google blev idømt en bøde af EU for brud på EU antitrust loven. Som et resultat heraf, åbnede de Google Shopping for Comparison Shopping Services (CSS): En CSS hvor DataFeedWatch får rabat på Cost-Per-Click. Vi er glade for at sende den rabat videre til dig, så du kan annoncere dine produkter på Google Shopping med priser der er op til 20% lavere.

Hvorfor DataFeedWatch?

DataFeedWatch er en af verdens største feed udbydere med tusindvis af glade detailkunder. Vi styrer millioner af produkter hver dag på Google Shopping og andre kanaler, så at køre en CSS for at forbedre vores kunders RoI på annoncerings kampagner, er en naturlig forlængelse. Vi har været Google partner i mange år, og tilbyder vores CSS service over hele vest- & central Europa.

Hvordan fungerer det?

Google Shopping SERP with DFW CSS
  • icon-1Vi forbinder din Google Merchant Center til vores Multi-Client Account
  • icon-2Annoncer vil blive vist som i dag, men med ‘By DFW Shopping’ forneden
  • icon-3Du kan sænke dine priser med op til 20%
  • icon-5Dine produkter vil også blive vist på vores CSS: https://dfw.shopping/

Super! Hvor meget skal jeg betale for det?

For at give dig alle de services der sørger for du får den fulde ”CSS-saving”, opkræver vi en lille %-del af det Google Shopping budget du bruger gennem vores CSS. %-delen afhænger af størrelsen og forbruget på din annonce. No worries: Vi tager kun en lille del af din store besparelse ;-)

Hvordan får jeg det?

Du kan få det lige nu. Send os en mail på css@datafeedwatch.com eller aftal et opkald her så vi kan få dig i gang.