<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Optimering af dynamiske Facebook-annoncer

Administrer dit Facebook-produktkatalog effektivt, og få mere salg.

>

Forøg dit salg af Facebook-produkter med DataFeedWatch

Maksimer din
ROAS

Du kan ændre kataloger, så de passer bedst muligt til dine kampagnemål. Optimér titler, slå varianter sammen, test billeder og meget mere. Optimér budgetforbruget takket være et unikt Analytics-modul med produktkontrol.

Øg brugerengagementet

Udnyt dit datafeed til at generere skræddersyede, visuelt tiltalende annoncer, der får potentielle kunder til at stoppe med at scrolle og tage handling. Vælg produkter, som vil engagere dine kunder.

Administrer dit katalog nemt

Forbind dit lager til FB-produktkataloger ved at levere et færdigt feed-link. Kontroller annonceindhold og aktive produktsæt på Facebook og Instagram fra ét sted.

Pålidelig
Integration

Undgå nedetid og sørg for nøjagtigheden af dine produktannoncer takket være løbende automatiserede opdateringer. Bakket op af et hold af eksperter, der er tilgængelige 24/7, og feedtaktik, der er bevist af 7.000+ optimerede FB-feeds.

137 % stigning i købskonverteringsraten

Northern Commerce, et digitalt bureau, ønskede at automatisere den måde, de kører deres Facebook-annoncer på. Deres mål var at holde alle deres kampagner friske og bruge livsstilsbilleder uden behov for konstant vedligeholdelse og manuelt arbejde. Find ud af, hvordan de gjorde det.

Opdag strategien

137%Bedre vækstCVR op!

Bedre Facebook-annoncer i 3 trin

 • Forbind

  Upload dit produktkatalog til DataFeedWatch via dataeksport eller integration med dit eCommerce CMS.

 • Forbedr

  Brug automatiserede regler, databerigelse og foruddefinerede skabeloner til at omdanne produktfeeds. Få ekspertsupport hvert skridt på vejen.

 • Opnå

  Send dine optimerede feeds over til Facebook. Opbyg din tilstedeværelse på sociale medier, nå din målgruppe, og overgå dine præstationsmål.

Hvorfor Facebook Dynamic Ads?

Send superpersonaliserede annoncer til de personer, der har størst sandsynlighed for at konvertere. Facebook Dynamic Ads kan vises på Facebook, Instagram og Audience Network i form af annoncer med enkeltbilleder, karruselopslag, historier og kollektionsannoncer.

Prøv DataFeedWatch GRATIS

Udforsk de 15 dages gratis prøveperiode. Ingen risiko og fuld assistance.

Kom i gang nu

Ofte stillede spørgsmål, besvaret.

 • Hvilke andre integrationer er tilgængelige for mig at bruge?

  Vi er kompatible med over 2.000 kanaler, herunder de mest populære som Google Shopping, Amazon Marketplace, Bing, Criteo, Pinterest, eBay og mange flere. Vi kan endda oprette brugerdefinerede kanaler, der er skræddersyet til dine behov.

 • Hvordan kan jeg tilslutte min butik til DataFeedWatch?

  Vi understøtter feed-integration gennem større indkøbsvognssoftware som Shopify, Magento, Woocommerce, BigCommerce og mange andre.Du kan også uploade dit feed ved hjælp af .CSV/.TXT, Google Sheets, JSON- eller .XML-filer.

 • Hvordan kan jeg uploade mit feed til min Facebook Business-konto fra DataFeedWatch?

  Hent dit færdige link fra DataFeedWatch, og indsæt det som en feed-kilde i din Facebook Commerce Manager. Så er du helt klar!

 • Hvordan vil DataFeedWatch hjælpe mig med at vokse?

  Det er slut med at skulle vedligeholde og opdatere dine feeds manuelt. Med DataFeedWatch kan du bruge forudlavede feed-skabeloner og robust datatransformation til at forme dine data til kampagner, der konverterer. Centraliser forvaltningen af dine feeds - rediger felter i bulk, indstil daglige feedopdateringer for at følge med din skiftende lagerbeholdning, og brug analyser på produktniveau til at handle på dine resultater, alt sammen ét sted.

 • Hvordan kan jeg sammenlægge mine produkter, og hvorfor er det en fordel for mig?

  Når du annoncerer på Facebook, kan du beslutte, at du kun ønsker at vise moderprodukter i stedet for alle varianter. Hvis det er tilfældet, skal du gå til det sidste panel på Facebooks kortlægningsside. Du skal blot vælge, hvordan du ønsker, at varianterne skal flettes sammen, og vores system tager sig af resten.

2000+ shoppingkanaler og meget mere...