<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Optimering af Google Shopping Feed

Markedsførere inden for e-handel bruger DataFeedWatch's robuste integration til at strømline Google Ads-kampagner og øge deres indtjening.

>

Forøg din Google Shopping-ydelse

Databerigelse med et formål

Du kan frit omdanne produktdata med automatiserede regler
for at fremme dine mål for Google-kampagner.
A/B-teste, supplere overskrive og meget mere!

Fordel annoncebudgettet bedre

Kontroller den annoncerede lagerbeholdning med produktfiltre. Segmenter dine Shopping-kampagner efter produktværdi ved hjælp af brugerdefinerede etiketter for at optimere ROAS.

Maksimer din synlighed

En enkelt platform til at administrere produktannoncer på tværs af alle Google-overflader, herunder søgning, visning, billeder og ekstra detailprogrammer som lokale annoncer eller gratis opslag.

Læg strategier med brugbar indsigt

Udnyt analyser af produktniveauets ydeevne. Læg ekspertrådgivning (indsigt fra 12k+ shopping-feeds!) ovenpå. Hvor fører det dig hen? Lad os finde ud af det.

379% konverteringsstigning år efter år

Det digitale bureau StubGroup Advertising tog sig af en Google Shopping-kunde, som de mente kunne opnå langt bedre resultater end dem de fik før. Ved at bruge DataFeedWatch fik de rettet alle afvisninger, optimeret feedet fuldt ud og givet Google tonsvis af data af høj kvalitet. Resultater? Klik steg med 333 % og konverteringer steg med 379 %.

Gennemgang af strategien

379%333% i klikKonverteringer

3-trins datatransformationsproces

 • Connect dine data

  Tilslut dit produktkatalog med en dataeksport, eller ved at bruge en af vores eCommerce CMS-integrationer.

 • Optimér

  Du kan nemt konfigurere data til at matche dine mål. Med guidet onboarding, skabeloner og ubegrænsede datamanipulationer.

 • Øg ROAS

  Tilslut dit optimerede feed til Merchant Center, og se dit salg vokse på alle Google-overflader.

Hvorfor Google Shopping Ads?

Når du sælger på Google Shopping, får hele verden adgang til dine produkter. Shopping Ads er lanceret i over 40 lande, og mange flere er i betaversion. Dine næste kunder vil opdage og købe dine produkter via yderst relevante annoncer, anmeldelser, oplysninger om tilgængelighed i butikkerne, fotos og meget mere. Faktisk har Google rapporteret, at 40 % af onlinekøberne bruger denne tjeneste til at finde gode tilbud.

Prøv DataFeedWatch GRATIS

Udforsk de 15 dages gratis prøveperiode. Ingen risiko og fuld assistance.

Kom i gang nu

ØG DIN GOOGLE SHOPPING ROAS

Se DataFeedWatch i aktion!

Book en demo med en af vores feed-eksperter for at lære om bedste praksis for Google Product Feed, få svar på alle dine spørgsmål og diskutere mulighederne for optimering af din butik.

Ofte stillede spørgsmål, besvaret.

 • Hvilke andre integrationer kan jeg bruge?

  Vi er kompatible med over 2000 kanaler, herunder de mest populære som Facebook Dynamic Ads, Amazon Marketplace, Bing, Criteo, Pinterest, eBay og mange flere. Vi kan endda oprette brugerdefinerede kanaler, som vi kan skræddersy til dine behov. Se alle integrationer igennem.

 • Hvilke andre Google-programmer kan jeg bruge DataFeedWatch til?

  Ud over Google Shopping, Search & Display kan du benytte dig af færdige feed-skabeloner til Google Local Inventory Ads, Google Local Products, Google Product Reviews, Google Promotions, Google Manufacturers Feed eller Free Product Listings.

  Du kan også integrere med Google Jobs, Google Hotels eller oprette et brugerdefineret Google-feed.

 • Hvordan kan jeg importere produktdata til DataFeedWatch?

  Vi understøtter feed-integration gennem større shopping cart software som Shopify, Magento, Woocommerce, BigCommerce og mange flere. Du kan også uploade dit feed ved hjælp af .CSV/.TXT, Google Sheets, JSON- eller .XML-filer.

  Vores Shop Wizard vil føre dig gennem processen på blot et par minutter.

 • Hvordan kan jeg uploade mit feed til Google Merchant Center fra DataFeedWatch?

  Hent dit færdige link fra DataFeedWatch, og indsæt det som en feedkilde i din Google Merchant konto. Så er du helt klar!

 • Vi administrerer Google-annoncering for flere kunder. Hvordan fungerer det med DataFeedWatch?

  Digitale bureauer og PPC-teams er glade for DataFeedWatch, fordi det er nemt at administrere feed-styring på flere konti.

  Vores Bureauløsning har ingen begrænsning for antallet af kunder eller feeds. Holdene kan arbejde samtidigt på at optimere flere produktkataloger takket være den tilpasselige kontostruktur med adgang for øvrige brugere.

 • Jeg arbejder med store produktkataloger - kan DataFeedWatch holde trit med mine behov?

  Du kan være sikker på at vide, at dine feeds vil blive opdateret dagligt, uanset hvor mange produkter, kanaler eller butikker du har. Vi behandler over 1,5 milliarder produkter dagligt, så dine feeds er i gode hænder.

 • Hvordan vil DataFeedWatch spare mig tid?

  Det er slut med at skulle vedligeholde og opdatere dine feeds manuelt. Med DataFeedWatch kan du bruge forudlavede feed-skabeloner og robust datatransformation til at forme dine data til kampagner, der konverterer. Centraliser forvaltningen af dine feeds - rediger felter i bulk, indstil daglige feedopdateringer for at følge med din skiftende lagerbeholdning, og brug analyser på produktniveau til at handle på dine resultater, alt sammen ét sted.

2000+ shoppingkanaler og meget mere...