3dcart Shopping Cart Software

3dcart-datafeedwatch

Om 3dcart

3dcart er en fuldt udviklet eCommerce software leverandør der er designet til forretninger i alle størrelser. Den har en lang række funktioner såsom marketing værktøjer og den integrerer med mange service leverandører som f.eks. fragtfirmaer.

 

Målgrupper

3dcart er designet både til små og store virksomheder. Med et højt niveau af kundeservice og brugervenlighed, så bliver 3dcart ofte anbefalet til firmaer der lige er startet. De kan dog sagtens hjælpe virksomheder i alle størrelser fordi de tilbyder en bred vifte af prisstrukturer der leverer en række services på hvert niveau. Abonnementerne inkluderer:

Alle abonnenter tilbydes ubegrænset opbevaringsplads, ubegrænset antal produkter, båndbredde og kundeservice døgnet rundt. Med så stor en række af services kan abonnementet opjusteres over tid, hvilket gør, at de samme virksomheder bliver på den her eCommerce side også selvom de vokser.

 

Fordele ved 3dcart

3dcart tilbyder en række fordele, der inkluderer:

 

Sprog og lande

En 3dcart butik kan understøtte ethvert sprog der bruger det latinske alfabet inklusiv engelsk, fransk, spansk og hollandsk. Andre alfabeter bliver ikke supporteret og det betyder at sprog som kinesisk, japansk og græsk ikke kan bruges. Det er også vigtigt at tilføje, at 3dcart kun kan supportere ét sprog af gangen. For detailhandlere der overvejer at sælge i andre lande, er det værd at generere adskillige sider hos 3dcart til at håndtere flere forskellige sprog. Lagerstyrings add-ons tillader brugerne at synkronisere de forskellige sider for at sikre at lageret er opdateret på tværs af siderne.

 

DataFeedWatch Integration med 3dcart

DataFeedWatch har en fuld integration med 3dcart. DataFeedWatch integrationen med 3dcart sker gennem 3dcart AP’en. Det giver fuld styring på tværs af platformene. Tag et kig på vores 3dcart setup guide for at integrere DataFeedWatch.

 

Konklusion

Som konklusion kan 3dcart bruges af virksomheder af alle størrelser, pga. deres abonnementstyper og brugervenlighed. De tilbyder en 15-dages gratis prøveperiode så, hvis du har tid, kan det være værd at teste platformen for at finde ud af om den fungerer for din virksomhed.

 

Integrér 3dcart I dag!