<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Let opsætning af
Product Listings

Aftal en demo

Optimer dine Shopping Feeds og øg dit ROI

1. Intuitiv feed oprettelse

Opretning af data feeds er hurtigt og intuitivt.
Forudindlæste skabeloner sørger for at dine product feeds opfylder betingelserne til over 1,000+ shopping kanaler. Du kan tilpasse dit feed på alle måder: Tilføje manglende data, erstatte eller kombinere værdier, ekskludere produkter, tilføje kategorier og meget mere.

 

2. Optimering af dit kampagne-ROI

DFW-Analyserne viser dig hvordan hvert produkt præsterer på hver enkelt kanal. Det giver dig muligheden for at identificere og fjerne de urentable produkter fra dit feed. Det vil drastisk forbedre præstationen af dine kampagner.

3. Feed Quality Analyse

Dit product feed er det fundament som du bygger din shopping kampagne på. Du kan evaluere og korrigere dit feed direkte i DataFeedWatch. 
Du kan checke om de data du sender til en bestemt kanal er fyldestgørende. Funktionen tillader dig identificere produkterne med problemer og lave de nødvendige ændringer før feedet sendes gennem Google Merchant Center.
 

4. Feed-Drevne Søgeannoncer i Google

Opretning og opdatering af tekst annonce kampagner i Google er et stort arbejde. Men med DataFeedWatch Text Ads kan du automatisere hele processen.

Feed-drevne søgeannoncer vil ikke bare spare dig et masse kedeligt arbejde, med det vil også forbedre dine kampagne resultater. Feed-drevne søgeannoncer og søgeord er altid opdaterede og unikke for hvert produkt.

Læs mere!

Online detailhandlere elsker DataFeedWatch

“Let at bruge og prisen er god. Det er også rimeligt fleksibelt i forhold til hvad det kan, men ikke over-kompliceret (ligesom andre feed management platforme jeg har brugt). Gutterne i support teamet er altid til rådighed og har altid løst mine problemer hurtigt og effektivt.”
tour-2 Sara J.,
Google Shopping Expert
“Kundeservice. Uanset hvornår jeg kæmper med en opgave, så kan jeg altid regne med DataFeedWatchs kundeservice. Indtil nu har de altid fundet en let løsning for mig. Jeg kan også rigtigt godt lide interfacen. DataFeedWatch er rigtigt let at bruge, og også de mere komplette opgaver er lette at udføre.”
tour-3 Juuso R.,
Partner Salgs Specialist
“Let at bruge, de klarer alt det tunge arbejde med integration af shopping carts. Fantastisk kundeservice support team, de har været meget hjælpsomme og de ved hvordan man gør tingene. En masse konfigurations muligheder for særlige produkt situationer.”
tour-4 Brett F.,
SEM Specialist