<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
Feed opsætning
$99
  • 1 feed til en hvilken som helst ikke-marketplace kanal
Bestil nu
Feed opsætning
$150
  • 1 feed til en hvilken som helst ikke-marketplace kanal
Bestil nu

Feed opsætning

 

Hvad er det?

Vi kan sætte et feed op for dig, og sørge for at det opfylder alle de ønsker du har til din foretrukne  shopping kanal. Feed set-up er en tillægsydelse du kan bestille, hvis du ikke selv har tiden eller den viden det kræver at oprette din egen data feed.
Et feed set up er kun for 1 kanal og er kun tilgængelig for DataFeedWatch abonnenter.

 

Hvordan fungerer det?

Du kan bestille en feed-opsætning inde i “My Accounts” sektionen (Plans-tab). I skemaet vælger du den butik, land og kanal du ønsker at opsætte data feed for. Hvis du har yderligere ønsker angående feed opsætningen (f.eks. produkter der skal ekskluderes fra feedet) kan du også inkludere dem I skemaet. Efter vore e-commerce specialist har modtaget forespørgslen på feed opsætningen, opretter vi et datafeed til den ønskede kanal. Det tager normalt op til 2 arbejdsdage.

 

Hvorfor bestille en feed opsætning?

Vores erfaring og viden gør, at vi sikrer den bedst mulige brug af data downloadet fra din butik.  Data feedet er maksimalt beskrivende for at garantere den bedst mulige brug af kanalen og den højest mulige ROI.