Alt hvad du har brug for indenfor online salg for at ramme dit højeste salgspotentiale

Data Import

Vejen til et bedre product feed i DataFeedwatch begynder med importen af dine produkt data. Der er en hel række tilgængelige turnkey integrationer tilgængelige, såvel som et værktøj til file upload. Kombiner importerede produkt data så du skaber et master feed, uanset format og oprindelse.
Importer en feed fil
Vi er godt integreret med et utal af shopping carts, men du kan også importere ethvert dokument fra Google Sheet, xml, txt, csv eller json filer.

Data Eksport

Med vores for-uploadede kanal skabeloner kan du automatisere din produkt distribution til mere end 1.000 søgemaskiner, annonceringsplatforme, shopping kanaler m.fl.
Er du på udkig efter en specifik kanal integration?
  Det ser ikke ud til vi har den kanal du leder efter. Anmod om kanalen

  Data Analyser

  Følg det enkelte produkts performance på tværs af forskellige eCommerce kanaler med vores analyse værktøjer. Du kan følge salget af dine produkter på hver kanal på en enkelt side, og se hvilke produkter der ikke sælger – og så fjerne dem med et enkelt klik.
  DataFeedWatch Analyser
  DataFeedWatch-Analyser viser dig klik, konverteringer og omsætning for hvert enkelt produkt. Du kan se hvilke produkter der ikke genererer overskud og fjerne dem med et enkelt klik. Det booster performancen af dine kampagner.
  analytics Google_tag_manager_logo
  DataFeedWatch udgift data
  Med vores Cost Data modul kan du håndtere udgifter, CPA eller ROAS per produkt og identificere og fjerne urentable produkter fra dine feeds med et enkelt klik. Vores kunder forbedrer deres kampagne-ROI med mere end 50% ved at automatisere visse processer i styringen af deres ROI.
  Ads_logo_horizontal Facebook_ads_logo