<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Om os

DataFeedWatch blev startet i 2013 i San Mateo, Californien.

 

Da vi begyndte med at styre Product Listing Ads, gik det hurtigt op for os at optimering af data feeds er basis for al success. Vi fandt også ret hurtigt ud af at der ikke fandtes en løsning for medium størrelses annoncører der var til at betale. Så vi byggede det vi mest af alt selv havde brug for: En app der giver os mulighed for at re-mappe feeds, tilføje kategorier og labels og gøre alt det du har brug for, for at bygge en profitabel kampagne i Google.
 
Efter vi havde brugt det nogle måneder fik vi fremragende resultater for vores kunder. Vi opdagede at et utal af detailhandlere og bureauer gik rundt med den samme frustration over data feeds og vi besluttede at tilbyde vores egen hjemmelavede app til andre: DataFeedWatch blev født.
 
Det gik alt sammen rigtigt stærkt efter det: Vi lagde ud med at tilføje flere kanaler og inden for et år blev vi verdens største data feed værktøj der tilbyder mere end 500 kanaler i mere end 30 lande. Vi tilføjede også DataFeedWatch Analytics, der leverer performance statistikker for hvert enkelt produkt på hver kanal og muligheden for at fjerne varer fra dine data feeds der ikke sælger.
 
Vi vækstede lige fra begyndelsen og vores vækst fortsætter. Så her er vi. Med kontorer i Foster City (US), Krakow (PL) og Amsterdam (NL) tilbyder vi en cool service til detailhandlere og bureauer der gerne vil optimere deres feed og forbedre deres performance på Google Shopping og mange andre kanaler. 

DataFeedWatch er mere intuitiv og lettere at bruge end de fleste andre data feed værktøjer og prisen er både overkommelig og fleksibel: Fra et budget-venligt abonnement for mindre virksomheder til bureau abonnementer med et ubegrænset antal shops.
 
DataFeedWatch er grundlagt og ledes af Jacques van der Wilt og bakkes op af vores favorit VC: Credo Ventures.