<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
DataFeedWatch
Vi hjælper handlere med at vækste

Vi opsummerer lige

Warstwa 2

Brugervenlighed

DataFeedWatch tilbyder en mere intuitiv måde at kortlægge dine feeds. Du kan oprette et feed med 3 enkle trin. I Channable skal du fordoble antallet af trin for at gøre dit feed klar.

Feed-drevne tekstannoncer er også hurtigere at opsætte, og vi tilbyder mulighed for at oprette søgeord via tag-kombination og produkttitel trunkering.

consulting

Servicekvalitet

Vores team af Marketing Ninjaer er tilgængelige døgnet rundt og kan kontaktes via live chat, e-mail eller endda online sessioner. Channable er begrænset til almindelig kontortid og tilbyder ikke live chat.

På den uafhængige anmeldelsesplatform, Capterra, fik DataFeedWatch-supporten en score på 4,8, mens Channables kundeservice har fået karakteren 4,5.

Warstwa 2 (1)

Global rækkevidde

DataFeedWatch opererer på over 2000 shopping kanaler i 60 lande og på 10 sprog.
Channable er primært fokuseret på deres hjemmemarked, Holland, og udvider til de omkringliggende lande.

Globale mærker som adidas, Decathlon, Kenzo og mange lokale hollandske virksomheder som Blokker, Whello eller Happy Idiots har tillid til DataFeedWatch.

Vækst din virksomhed med DataFeedWatch

Derfor vælger handlere og bureauer DataFeedWatch

reviewimg

“Konsekvent service af høj kvalitet!”

"Det er omkring 3-4 år siden jeg begyndte at bruge deres service. De har været konsekvente til at tilbyde robuste løsninger og jeg kunne ikke være gladere! DataFeedWatch tilføjer konstant forbedringer og sørger for at tage sig af deres kunder. Faktisk er deres kundeservice SUPERB."

Group 146
Group 147
Group 148
Group 149