<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
DataFeedWatch
Vi hjælper handlere med at vækste
Start min gratis prøveperiode

Lad os opsummere

consulting

Anvendelse

DataFeedWatch er en komplet Feed Marketing-løsning med hovedfokus på feed optimering.
Vores ekstra funktionaliteter giver handlingsmæssige indsigter til detailhandlere, som gør det muligt for dem at automatisere deres PPC (pay per click) kampagner endnu mere.

ChannelAdvisor er en alt-i-en eCommerce service hvor feed optimering er en af komponenterne. Andre services inkluderer budstyring, prisstyring (re-pricing) og ordreopfyldning.

Warstwa 2

Prisen er 10x højere

Mens DataFeedWatch og ChannelAdvisor er ens når det kommer til feed optimering, så ligger hovedforskellen i anvendelsen af de services der tilbydes.

Forskellen gør sig især gældende i prissammenligningen:
ChannelAdvisor kræver et minimums gebyr på $1.500 pr måned plus en procentdel af omsætningen.
En større detailhandler, eller et bureau, vil i gennemsnit betale 10 gange mere for et ChannelAdvisor abonnement end for et DataFeedWatch abonnement.

Warstwa 2 (1)

12-tals service

Alt hvad vi gør, gør vi med kunderne for øje. Men hallo, du skal ikke bare tro på det, fordi vi siger det!

Kvaliteten af vores kundeserivce bliver ofte fremhævet i vores kundeanmeldelser som noget af det bedste ved os. Vi er her hele døgnet til at hjælpe dig via live chat, e-mail eller endda som et online møde.

Vi er glade for at kunne fortælle, at kundeservicen hos DataFeedWatch har scoret 4,8 på Capterra. ChannelAdvisors support har kun opnået karakteren 3,1.

Vækst din virksomhed med DataFeedWatch

Gå til prisoversigt

Derfor vælger handlere og bureauer DataFeedWatch

reviewimg

“Konsekvent service af høj kvalitet!”

"Det er omkring 3-4 år siden jeg begyndte at bruge deres service. De har været konsekvente til at tilbyde robuste løsninger og jeg kunne ikke være gladere! DataFeedWatch tilføjer konstant forbedringer og sørger for at tage sig af deres kunder. Faktisk er deres kundeservice SUPERB."

Læs flere anbefalinger 
Group 146
Group 147
Group 148
Group 149