<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
DataFeedWatch
Vi hjælper handlere med at vækste
Start min gratis prøveperiode

Vi opsummerer lige

Warstwa 2

Abonnementer og Priser


Både DataFeedWatch og GoDataFeed tilbyder en omkostningseffektiv løsning til online handlere i alle størrelser. Mens udgiften for begge systemer, ved første øjekast, kan synes næsten den samme, ligger forskellen i detaljerne.

GoDataFeed tilbyder generelt set et lavere antal produkter og kanaler i deres basispris, derfor kan prisen hurtigt stige, hvis dit katalog rummer flere tusinde SKU'er.
Hvis du for eksempel sender 10.000 produkter til 4 kanaler, så betaler du mindst $168 hos GoDataFeed og kun $94 hos DataFeedWatch.

consulting

Global tilgang

Handlere der gerne vil udvide deres salg til kanaler udenfor USA får bedre service hos DataFeedWatch. Vi er baseret i USA og opererer over 2.000 kanaler i 60 lande. GoDataFeed er primært fokuseret på USA.

Supporten hos DataFeedWatch er altid til stede for at finde løsninger til vores kunder. Vi taler også 10 sprog!

GoDataFeed tilbyder begrænset support - de er kun online i kontortiden (EST) Mandag- fredag og kun på 1 sprog.

Warstwa 2 (1)

Funktionalitet og brugervenlighed

Begge tilbyder løsninger med et komplet sæt af fantastiske funktioner.
Brugervenlighed og de intuitive løsninger gør forskellen. Hos DataFeedWatch har du et klart overblik over alle dine kortlægninger, og alle optimeringsværktøjerne er ét klik væk.

Vi tilbyder også flere ekstra funktioner som prisovervågning og analyser for at give dig indsigt du kan omsætte til handling, og feed-drevne tekstannoncer, der giver dig mulighed for at automatisere dine Google-søgeannoncer på en nem og effektiv måde.

Vækst din virksomhed med DataFeedWatch

Gå til prisoversigt

Derfor vælger handlere og bureauer DataFeedWatch

reviewimg

“Konsekvent service af høj kvalitet!”

"Det er omkring 3-4 år siden jeg begyndte at bruge deres service. De har været konsekvente til at tilbyde robuste løsninger og jeg kunne ikke være gladere! DataFeedWatch tilføjer konstant forbedringer og sørger for at tage sig af deres kunder. Faktisk er deres kundeservice SUPERB."

Læs flere anbefalinger 
Group 146
Group 147
Group 148
Group 149