<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
DataFeedWatch
Vi hjælper handlere med at vækste

Vi opsummerer lige

Warstwa 2

Prisen er 3 gange højere

Begge løsninger tilbyder en komplet pakke med funktionaliteter, der er nødvendige for at tage dine feeds til det næste niveau.

Lengow er cirka 3 gange dyrere end DataFeedWatch.
DataFeedWatch har en modulær "betal efterhånden som du vokser"-prisstruktur. Det passer bedre til små og mellemstore virksomheder, og er mere attraktiv for bureauer og virksomheder indenfor detailhandel.

consulting

Gennemsigtighed

DataFeedWatch tilbyder et gratis prøveabonnement med fuld funktionalitet og vælger fuld gennemsigtighed med vores priser.

Find ud af, hvad andre detailhandlere siger om deres oplevelse med DataFeedWatch gennem 250 anmeldelser på tværs af uafhængige platforme som Capterra, Shopify og BigCommerce.

Warstwa 2 (1)

Fleksibilitet

Med Lengow skal du underskrive en kontrakt på mindst 6 måneder. DataFeedWatch giver detailhandlere mulighed for at teste løsningen gratis, indtil de er sikre på, at den er den rigtig. Opgrader eller nedgrader dit abonnement på ethvert tidspunkt.

Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder flere kundekontaktmuligheder, mens Lengow kun opererer man-fre i kontortid via e-mail eller telefon.

Vækst din virksomhed med DataFeedWatch

Derfor vælger handlere og bureauer DataFeedWatch

reviewimg

“Konsekvent service af høj kvalitet!”

"Det er omkring 3-4 år siden jeg begyndte at bruge deres service. De har været konsekvente til at tilbyde robuste løsninger og jeg kunne ikke være gladere! DataFeedWatch tilføjer konstant forbedringer og sørger for at tage sig af deres kunder. Faktisk er deres kundeservice SUPERB."

Group 146
Group 147
Group 148
Group 149