DataFeedWatch
Vi hjælper handlere med at vækste
Start min gratis prøveperiode

Vi opsummerer lige

price-functionality

Priser og funktionalitet

Begge løsninger giver fuld funktionalitet integreret i en intuitiv interface.

Hovedforskellen er værdi for pengene.

ProductsUp tilbyder enterprise-niveau abonennementer, der spænder fra 4- til 5-cifrede priser. Sammen med obligatoriske langvarige kontrakter.
DataFeedwatch har en modulær "betal efterhånden som du vokser"-prisstruktur. Det passer bedre til små og mellemstore virksomheder, og er mere attraktiv for bureauer og virksomheder indenfor detailhandel.

consulting

Kundeservice og tilfredshed

Alt hvad vi gør, vi gør med tanke på kunderne.

Vores team af Feed Marketing Ninjaer stræber efter at levere fremragende kundeservice og -resultater. Vi er her for at hjælpe døgnet rundt via live chat, e-mail eller endda en online session.

Utallige kundeanmeldelser nævner vores Kundeservice som det bedste ved DataFeedWatch. Vi har en karakter på 4,8 ud af 5 mulige på Capterra.

Warstwa 2 (1)

Vækst din virksomhed

Med en konstant voksende konkurrence er det vigtigt at bringe innovation ind i din strategi.

Hos DataFeedWatch udvikler vi konstant nye funktioner der, kombineret med feed optimering, hjælper dig med at blive førende i dit marked.

Overvågning af konkurrenternes priser, sammen med analyser på produktniveau, giver en indsigt du kan omsætte til handling når du skal finpudse din annonceringsplan.

Vækst din virksomhed med DataFeedWatch

Gå til prisoversigt

Derfor vælger handlere og bureauer DataFeedWatch

reviewimg

“Konsekvent service af høj kvalitet!”

"Det er omkring 3-4 år siden jeg begyndte at bruge deres service. De har været konsekvente til at tilbyde robuste løsninger og jeg kunne ikke være gladere! DataFeedWatch tilføjer konstant forbedringer og sørger for at tage sig af deres kunder. Faktisk er deres kundeservice SUPERB."

Læs flere anbefalinger 
Group 146
Group 147
Group 148
Group 149