BigCommerce Shopping Cart Software

bigcommerce-datafeedwatch

Om BigCommerce

BigCommerce er en shopping cart udbyder, der lader dig oprette en komplet online butik. Det inkluderer frontenden af butikken for der viser produkter og priser, såvel som shopping cart og checkout funktioner. Det inkluderer også administrative processer såsom forsendelse og generering af rapporter, så du kan analysere omsætningen i din virksomhed.

 

Hvad er BigCommerces lande fokus?

BigCommerce oplyser at butikker i over 150 lande bruger deres shopping cart løsning. Platformen er dog kun tilgængelig på engelsk. Den inkluderer kontrol panelet der kan styre din butik, såvel som den del af din butik der går ud i verden. Derudover er der ingen sprog valgmuligheder på BigCommerce websiden. Men når det er sagt, så er det muligt at oprette en online butik på hvilket som helst sprog med brug af BigCommerce. Du vil dog få brug for en programmør der bruger BigCommerce API’en til at oprette en ikke-engelsk version af din butik. Selv med denne løsning er der begrænsninger. For eksempel vil din programmør kun være i stand oprette en BigCommerce online butik med sprog der skrives fra venstre-til-højre. Mens det kan være svært, og nogle gange umuligt, at oprette din online butik på et andet sprog med brug af BigCommerce, så har de dog internationale fragtfirmaer og forskellige betalingsfunktioner. Det inkluderer integration med adskillige betalingsudbydere der gør det muligt at vise priser på din webside og modtage betalinger i andre valutaer. BigCommerce har også integrationer med fragt udbydere der tillader dig at sende varer til næsten alle lande i verden.

 

Målgrupper

BigCommerce kan bruges af online detailhandlere i hele verden. Der er dog nogle restriktioner der gør platformen mest anvendelig for handlende der går målrettet efter engelsk talende kunder. Forretninger i alle størrelser bruger BigCommerce inklusiv små lokale butikker og store multinational virksomheder. En af måderne som BigCommerce gør det muligt, er ved at tilbyde forskellige priser baseret på din online salg over de foregående 12 måneder.

 

Fordelene ved BigCommerce

  1. BigCommerce tager sig af teknologien – BigCommerce håndterer alle de tekniske aspekter af at oprette en online butik. Det gør de ved at levere en platform i skyen og ved at levere en omfattende løsning der dækker alle elementer ved at bygge og drive en online butik. Fordi den er cloud-baseret, er det hurtigere at oprette en online butik, plus du kan fokusere på at markedsføre dine produkter og servicere dine kunder uden at bekymre dig så meget om den tekniske side af at køre en e-commerce webside.
  1. Der er en omfattende liste af funktioner – BigCommerce tilbyder en omfattende liste af funktioner, til alle kunder uanset pris inklusiv avancerede funktioner. Det inkluderer at der ikke er noget transaktionsgebyr, ubegrænset plads, ubegrænset båndbredde, responsive skabeloner, brugervenlige checkouts, produkt rating funktioner, SSL certifikater, marketing integrationer med mere. Du kan også let sælge på channels som Amazon, eBay og Facebook.
  1. Der er en stor app store – du kan tilfølge ekstra funktioner til din BigCommerce webside ved at bruge add-ons fra appstoren. Det er særligt gavnligt hvis du vil udvide din forretning.

DataFeedWatch Integration med BigCommerce

DataFeedWatch har en direkte integration med BigCommerce. Du kan bestille DataFeedWatch direkte fra BigCommerce App Store. Derefter, når du opretter en shop med DataFeedWatch, kan du let uploade din BigCommerce shop. Vi har detaljerede opsætningsinstruktioner i vores BigCommerce Integration Guide.

 

Integrér BigCommerce I dag!