Lightspeed Shopping Cart Software

lightspeed-datafeedwatch

Om Lightspeed

Lightspeed tilbyder en række point of sale (POS) og eCommerce løsninger. Det inkluderer en eCommerce platform til online salg. Og en integreret Retail platform til at sælge både i online og fysisk butik. Der er også en Restaurant POS platform. De ovennævnte løsninger er cloud-baserede men Lightspeed tilbyder også et OnSite POS produkt hvor du kører Lightspeed på en Mac hjemme hos dig selv. Afhængig af hvilken løsning du vælger, kan du bruge Lightspeed til at bygge din online butik, styre dit lager, styre alle dine kunder i et program og få adgang til brugbare rapporter der giver dig en bedre forståelse af din forretning.

 

Hvad er Lightspeeds lande fokus?

Lightspeed tilbyder adskillige sprog muligheder, selvom det kan variere afhængigt af hvilket produkt du vælger. Som eksempel er restaurant platformen tilgængelig på kinesisk, hollandsk, engelsk, fransk og tysk, mens OnSite platformen fås på engelsk, fransk og spansk. Der er også adskillige forskellige valuta muligheder.

 

Målgrupper

Lightspeed er bygget til detailhandlerne og restauranter af alle størrelser, inklusiv dem med flere lokationer. Som et resultat heraf har de 45.000 kunder der dækker alt fra små detailhandelsvirksomheder til store kendte brands. Derudover er websiden tilgængelig på flere forskellige sprog, og det gør det lettere for personer der ikke taler engelsk at bruge den.

 

Fordelene ved Lightspeed

  1. Powerfulde lagerstyrings værktøjer – du kan styre dit lager lige som du vil med Lightspeed. Tilføje produkter, styre kategorier og alle de andre basis funktioner der følger med et lagerstyrings værktøj der er let at bruge. Du kan også bruge avancerede funktioner som specialtilpassede tags og dybdegående egenskabs indikatorer. Derudover er det let at styre produkterne hvis du køber stort ind, men sælger til individuelle personer.
  2. Platform fleksibilitet – lagerstyrings programmerne er bare et af de værktøjer der er fleksible på platformen hos Lightspeed. Først er der specifikke produkter der kan tilpasses dine behov - Retail løsningen for eksempel - der tilbyder både POS og e-commerce funktioner. Der er også et stærkt ordrestyringssystem, medarbejder administrationssystem og et kundedatabase værktøj tilgængelig. Lightspeed er også effektiv hvis du skal styre flere forskellige butikker.
  3. Add-ons og tredjeparts integrationer – du kan udvide funktionaliteten af Lightspeed til at passe til de specifikke behov du har i din butik ved at bruge add-ons og integrationer fra tredjepartsleverandører. For eksempel kan du integrere Lightspeed med populære bogførings platforme såsom Xero, Sage One og QuickBooks. Andre integrationer inkluderer analyser, email marketing, supply chain management m.fl. De apps der er tilgængelige dækker alt fra sociale medier til betalingsløsninger og anmeldelser.


DataFeedWatch integration med Lightspeed

DataFeedWatch har en direkte integration med Lightspeed. Når du opsetter en butik gennem Lightspeed, kan du let integrere dit data feed gennem DataFeedWatch.

 

Integrér Lightspeed I dag!