Magento Shopping
Cart Software

magento-datafeedwatch

Om Magento

Magento er en online eCommerce Shopping Cart platform. Det er en ledende global shopping cart software, der håndterer over $100 milliarder i varesalg hvert år. Magento understøtter en open source commerce platform med et levende udviklingsmiljø med over 150.000 udviklere. Magento tilbyder en bred vifte af produkter som tillader detailhandlende at skræddersy deres shopping cart til deres specifikke behov. De tilbyder Magento Community, Magento Enterprise, Magento Enterprise Cloud og Magento 2.

 

Hvad er Magentos lande fokus?

Magento har et globalt fokus, der tilbyder et omfattende antal sprog og lokaliserings pakker. Det tillader detailhandlende at målrette salget globalt mod kunderne og det er let at udvide på nye markeder. Magento softwaren i sig selv tilbyder muligheden for at specificere dit foretrukne sprog i opsætningen. Du får ægte tilpasning af din oplevelse.

 

Magentos Målgrupper

Magento har fokus på større detailhandlende og grossister. Først og fremmest skyldes det, at der kræver en vis teknisk viden for at implementere source softwaren. Der er dog ingen grund til at en mindre detailhandler ikke kan være med, men det kræver et vist programmerings kendskab. Der er ingen begrænsninger på størrelsen af virksomheden. Desuden har Magento større detailhandels-, Enterprise og cloud løsninger der egner sig til større online virksomheder.

 

Fordele ved Magento

Open Source: Magento er først og fremmest en open source platform. Derfor har du fuld fleksibilitet i forhold til implementeringen i din eCommerce butik. Gennem Magento Community addition får du stor funktionalitet såvel som fleksibiliteten til at skabe den shopping cart der passer til din forretning.

Enterprise Edition: Magento Enterprise Edition tilbyder en skalerbar commerce platform med ud-af-boksen funktionaliteter. Lad ikke skrækhistorierne om open source skræmme dig. Enterprise Editionen af Magento tilbyder adgang til trænede support teams døgnet rundt, kundeservice og konsulenter. Desuden indeholder platformens sikkerheds support periodiske scanninger og tests.

Cloud Edition: Magento Enterprise Cloud Edition er en fuld ud bruger-tilpasset  shopping cart der styres gennem cloud implementering. Med en fuld API, content leverings netværk og indbygget sikkerhed, er den klar til at arbejde sammen med din cloud infrastruktur. Cloud additionen er klar til at arbejde sammen med Amazon Web Services (AWS).

 

DataFeedWatch Integration med Magento

DataFeedWatch har en direkte integration med Magento. Du kan bestille DataFeedWatch gennem Magento App Store. Når du har oprettet din shop i DataFeedWatch, kan du let uploade din Magento Shop. Vi har detaljerede opsætnings instruktioner i vores Magento Integration Guide.

 

Integrér Magento I dag!