OpenCart Shopping Cart Software

opencart-datafeedwatch

Om OpenCart

OpenCart er en ledende eCommerce platform der tilbyder basis online butiks funktioner – der ligner Magento. Fordi det er open source, er hovedprogrammet gratis og det tillader dig at tilrette platformen så den passer til dine eCommerce behov.

 

Hvem passer det til?

På trods af dets brugervenlige interface anbefales det at du har en basis viden om web udvikling for at bruge OpenCart. Det kan enten være dig selv, en af dine ansatte eller en freelancer. Selvom den annonceres som ”alt hvad du skal bruge for at skabe, skalere og drive din virksomhed med”, så kan det koste penge at installere nye funktioner. Det er værd at overveje hvis du skal udvide din forretning i fremtiden. Det er også værd at notere at når du installerer OpenCart på din web server, så skal serveren have en database og PHP 5.4+.

 

Sprog

En af fordelene ved OpenCart er muligheden for at tilføje mange sprog, hvilket kan være ret vigtigt for dem der gerne vil sælge til andre lande. Akkurat som så mange andre platforme, så er standard sproget engelsk. Men ved at bruge ‘Extension Directory’ er der mulighed for at downloade sprogpakker. Efter installationen vil der blive vist et flag for besøgende på siden, så vedkommende kan ændre sproget. Det forhindrer at du skal styre flere domæner med forskellige sprog. Det kan lade sig gøre at styre flere butikker fra en interface. Det kan være nyttigt at vælge forskellige temaer og lokale opsætninger baseret på hvert land og område.

 

Fordele

Let at bruge: Selvom man har brug for lidt mere programmerings erfaring end på andre sider, som f.eks. Shopify, er der mange der synes opsætningsdelen er let. Specialtilpasningen er også en stor hjælp i forhold til brugervenligheden. Tilføjelse af nye temaer eller plugins er bare eksempler på funktioner der gør det lettere at få siden til at ud nøjagtigt som du gerne vil have det.

Lave opstartsudgifter: Fordi siden ikke kræver konstant udvikling passer den godt til mindre virksomheder. Med et gratis script er det let at kontrollere opsætnings udgifterne. Men hvis butikken udvides kan det kræve flere plug-ins og mere programmeringstid.

Integration: Der er mange tilgængelige integrationer med OpenCart, som bruges af hundredvis at betalingsløsninger. Det er en kæmpe fordel af indlysende grunde. Det er dog værd at huske at der skal betales for hver integration.

 

DataFeedWatch Integration med OpenCart

DataFeedWatch har en direkte integration med OpenCart når det gælder data feed optimering. DataFeedWatch integrationen gør det let at styre dine data feeds. Besøg vore  OpenCart Integrations Guide så vi kan hjælpe dig med at opsætte  DataFeedWatch med din OpenCart shopping cart.

 

Konklusion

Som en open-source model fungerer OpenCart godt og er et fremragende alternativ til Magento. Den passer bedre til mindre-mellemstore virksomheder pga. styringen af dets extensions. Flere extensions bliver for komplicerede for en større virksomhed og er svære at styre uden ekstra support.

 

Integrér OpenCart I dag!