Shopify Shopping Cart Software

shopify-datafeedwatch

Om Shopify

Shopify er en online butiksopbygger og fuld eCommerce løsning til detailhandlere i alle størrelser. Her kan du skabe og styre en online butik. Plus at det håndterer alle de tekniske og proceduremæssige elementer ved en e-shop inklusiv kasse funktion, håndtering af betalinger, forsendelser, kommunikationen med kunderne og du kan også udtrække rapporter om hvordan din forretning præsterer. Shopify har desuden et Point of Sale produkt der tillader dig at modtage direkte betaling fra kunderne med din iPhone eller iPad.

 

Hvad er Shopifys lande fokus?

Med Shopify kan du oprette din online butik på et hvilket som helst sprog ved at bruge et tema der tilbyder support på det pågældende sprog, eller ved at få hjælp fra en programmør. Derudover er Shopify checkout processen tilgængelig på over 50 sprog. Hvis det sprog du har brug for ikke er tilgængeligt, kan du oprette dit eget checkout sprog. Shopify har også integrationer med mere end 70 betalingsudbydere. Det dækker omkring 50 lande inklusiv USA, Storbritannien, Australien, Canada, de fleste EU-lande, Kina, New Zealand, Hong Kong, Japan m.fl

 

Målgrupper

Shopify tilbyder muligheder til eCommerce butikker i alle størrelser. Der er flere forskellige muligheder for SMEs, afhængig af størrelsen på din forretning og de funktioner du har brug for. Desuden findes der Shopify Plus til virksomhedskunder og butikker med høj omsætning. Derudover findes der en budgetvenlig Lite plan der henvender sig til folk som ønsker at sælge på Facebook og tilføje Shopify "køb" knapper til produkter der sælges på deres eksisterende webside.

 

Fordele ved Shopify

  1. Der er en hel række af professionelle temaer tilgængelige – du kan finde over 150 Shopify temaer at vælge imellem, og du kan vælge mellem både premium og gratis versioner. De er alle responsive, så de ser godt ud på en telefon.
  1. Funktionaliteten er omfattende og den kan udvides hvis du har brug for det – Shopify tilbyder nogle af de mest omfattede funktionsmuligheder du kan finde i nogen eCommerce store builder eller shopping cart løsning. Funktionerne inkluderer virksomheds sikkerhedsniveau, en let gør-det-selv butiksopbygger, SEO værktøjer, en omfattende samling af brugbare rapporter og en afbrudt cart genopretnings funktion. Derudover er der en stor app store hvor du kan finde apps fra tredjepartsleverandører der dækker stort set alt du har brug for.
  1. Supporten er superb – Shopify tilbyder support døgnet rundt via chat, email eller telefon. Der er fire telefonnumre at vælge imellem, afhængig af hvor du befinder dig i verden – USA, Storbritannien, Australien, New Zealand og Singapore. Derudover er der adgang til en stor videns-database med hvordan-gør-man og instruktions artikler, såvel som et aktivt fællesskab af brugere i forskellige diskussions forums.

 

DataFeedWatch Integration med Shopify

DataFeedWatch har en direkte integration med Shopify. Du kan bestille DataFeedWatch direkte fra Shopify App Store. Derefter, når du opsetter en shop inde i DataFeedWatch, kan du simpelt hen uploade din Shopify shop. Vi har detaljerede opsætnings instruktioner i vores Shopify Integrations Guide.

 

Integrér Magento I dag!