Volusion Shopping Cart Software

volusion-datafeedwatch

 

Om Volusion

Volusion er en ledende eCommerce platform der tilbyder operationelle løsninger, såsom lagerstyring og kundehåndtering. Modellen er et mix mellem all-inclusive og hjælp-til-selvhjælp. Det er den største forskel i forhold til mange andre eCommerce site udbydere. Brugerne udstyres med de værktøjer de har brug for at komme i gang, men der er også mulighed for at brugeren kan styre visse ting og noget kan tilpasses.

 

Hvem passer det til?

Volusion er designet til at hjælpe virksomheder med at bruge mere tid på rent faktisk at sælge deres produkter i stedet for at oplære kolleger eller hyre eksterne ressourcer til at arbejde på deres side. Derfor passer det godt til freelancere, mindre virksomheder og velgørende institutioner. Og derfor kan man blandt deres 180.000 kunder finde Teatrition, Fitness Finders og Chicago Offroad. Med brug af Google Website Translator, så supporterer Volusion mange forskellige sprog der tillader brugerne at sælge varer globalt. De supporterede lande er i øjeblikket Canada, Storbritannien og USA, og sproget er begrænset til engelsk. Samlet set passer det bedst til personer som leder efter en altomfattende hosted platform til produkt kataloger, shopping carts og checkout. Ideelt set også med nogen adgang til web udvikling.

 

Fordele af Volusion

Der er en hel række af fordele ved at bruge denne shopping cart. De følgende er nogle af de mest nævnte blandt brugere:

DataFeedWatch integration med Volusion

DataFeedWatch har en komplet integration med Volusion shopping cart’en. Integrationen foregår gennem Voluson APIen. For at få bedst udbytte af integrationen skal du have et “Pro” eller “Premium” abonnement hos Volusion. Besøg vores Volusions integrations guide for at integrere din shopping cart med DataFeedWatch.

 

Konklusion

Den samlede konklusion er, at Volusion har en række fordele. For mindre virksomheder er de fordele mere udtalte.

 

Integrate Volusion Today!