WooCommerce Shopping Cart Software

woocommerce-datafeedwatch

Om WooCommerce

WooCommerce er en plugin til WordPress der tilføjer en shopping cart og eCommerce funktioner på din webside. De inkluderer muligheden for at vise produkter både på din webside men også at give din webside en gennemgang og andre styringsværktøjer. Du kan sælge fysiske produkter, digitale produkter og abonnementsbaserede produkter med WooCommerce. Hoved WordPress plug-in’en er gratis og den kommer med en række funktioner som standard. Der er også flere hundrede add-ons tilgængelige til WooCommerce for at fremhæve funktionaliteterne og give din eCommerce butik nogle ekstra funktioner. Derudover er platformen open source så programmører kan tilpasse den hvor det er nødvendigt. Ifølge WooCommerce selv, så bruger mere end 28 procent af verdens online butikker deres platform.

 

Hvad er WooCommerces lande fokus?

WooCommerce siger de er "lokaliserings klare". To af hoved måderne at tilbyde din WooCommerce-baserede online butik på et andet sprog på, er at bruge et tema der understøtter mange sprog eller at bruge en WordPress plugin. WooCommerce udregner også automatisk moms i "større lande". Derudover er der en række valutaoptioner tilgængelige i WooCommerce, selvom du skal vælge en som din standard valuta. Det er også muligt at bruge plug-ins der viser dine webside-besøgende priser i deres lokale valuta, men transaktionen vil være i din standard valuta. Hvis den valuta du har brug for ikke er inkluderet på hovedlisten fra WooCommerce, kan du redigere plug-in’s filen og tilføje en brugerdefineret valuta. Eller du kan bruge en plug-in eller en WooCommerce extension.

 

Målgrupper

WooCommerce er den mest brugte shopping cart og eCommerce platform i verden. Den bruges af store brands med tusindvis af produkter, af små virksomheder med ét eller to produkter, og alle andre ind imellem.

 

Fordelene ved WooCommerce

  1. Du betaler kun for det du har brug for – som allerede nævnt er WooCommerce plug-in’en til WordPress gratis. De tilbyder kernefunktioner som du kan bygge videre på, afhængig af dine behov. Mange af ekstra funktionerne kommer gennem betalings plug-ins, men du betaler kun for dem du skal bruge.
  1. Der er et utal af extensions og plug-ins tilgængelige – der er tusindvis af extensions og plug-ins der kan tilføje funktionalitet til din online butik. Skulle det usandsynlige ske, at der ikke findes en extension der kan levere den funktion du har brug for, så kan du hyre en programmør til at bygge din løsning. Men andre ord, så kan du stort set alt med WooCommerce.
  1. Kender du WordPress – WordPress understøtter flere websider end nogen anden platform i verden. Hvis du allerede kender WordPress så vil det være lige ud af landevejen at bruge WooCommerce.

DataFeedWatch integration med WooCommerce

DataFeedWatch har en direkte integration med WooCommerce. Når du opretter en butik inden for DataFeedWatch, har du muligheden for at vælge WooCommerce. Så vil DataFeedWatch downloade dine produkter uden problemer. For at integrere WooCommerce med DataFeedWatch, kan du besøge vores WooCommerce Integrations Guide. Integrer WooCommerce og DataFeedWatch i dag!
 
Integrér WooCommerce I dag!