Find GTIN’er til dine produkter

  Find-GTIN’er-til-dine-produkter

   

  GTIN’er (stregkoder) er nødvendige for at registrere dit produkt på Google (se tidligere post) foruden Amazon Marketplace og et stigende antal andre  shopping kanaler. Betydningen af at have et GTIN nummer (en stregkode) til dine produkter bliver derfor stadigt vigtige. Her kan du finde mere information om de forskellige typer af GTIN’ere og hvor du finder dem:

   

  Hvad er en GTIN (stregkode)

   

  Global Trade Item Number (GTIN) er en unik og international anerkendt identifikationskode for et produkt.

  Der findes forskellige GTIN formater afhængig af regioner og produkttyper. Her er de forskellige GTIN’er du kan stifte bekendtskab med:

   

  • UPC (i Nordamerika / GTIN-12): 12-cifret nummer (8-cifrede UPC-E koder bør konverteres til 12-cifrede UPC-A koder)
  • EAN (i Europa / GTIN-13): 13-cifret nummer
  • JAN (i Japan / GTIN-13): 8 eller 13-cifret nummer
  • ISBN (for bøger): 13-cifret nummer (ISBN-10 værdier bør konverteres til ISBN-13)
  • ITF-14 (for multipacks / GTIN-14): 14-digit number

   

  Få styr på dine Facebook Dynamic Produktannoncer med vores 9 anerkendte strategier

   


  Hvorfor har jeg brug for et GTIN?

   

  Fordi de almindeligt brugte GTIN numre er anerkendte verden rundt, så de er den bedste måde at identificere et hvert unikt produkt.  

  Det er af samme grund at mange Shopping Engines og Marketplaces bruger GTIN numre til at identificere og sammenligne de produkter som detailhandlere sender til dem gennem deres data feeds.

  Mange af de kanaler, såsom Amazon Marketplace og Google Shopping, kræver at detailhandlere simpelt hen leverer GTIN numrene i deres data feeds.

   


  Hvor finder man et GTIN?

   

  Henvis til stregkoden på indpakningen på dit produkt eller bogens omslag. Kig på de forskellige eksempler på stregkoder nedenfor, så du kan få en fornemmelse af hvor GTIN kan vises på dit produkt. Hvis ikke du kan finde GTIN nummeret, kan du altid kontakte din leverandør eller producenten af produktet og bede om det.

  Du kan også forsøge at finde GTIN nummeret til dit produkt i den åbne katalog oversigt eller købe det online.

  For at undgå at tilføje GTIN numrene ét-for-ét, så kig i “bulk product update” hjælpe sektionen i din shopping cart (indkøbskurv).

  Hvis dit online butik system ikke let tillader dig at tilføje GTIN numre til dine produkter, så kan vi gøre det for dig her hos DataFeedWatch.

  Hvis du gerne vil have hjælp fra os til at tilføje GTIN numre til dine produkter, så opret venligst en csv fil med følgende kolonner:

  • Produktets unikke id
  • GTIN nummeret

  - og send den til os sammen med butikkens navn og et kanalnavn.

   


  New call-to-action