Google Shopping

Få dine Kunders Tillid med Google Product Ratings

Kunderne sætter deres tillid til anmeldelser, når de beslutter hvor og hvordan de bruger deres penge online. Faktisk læser 90% af forbrugerne online anmeldelser før de besøger en forretning.
Anna Hanarz
Google Ads

Tag fat om Nettle i 2020 og nyd alle fordelene fra de vigtigste Google annoncer meddelelser

Der er sket meget på Google Ads platformen inden for det sidste år. Hvis du blinkede, er du måske gået glip af noget vigtigt! 
Anna Hanarz
DataFeedWatch News

A/B-test af produkt titler, der er tilgængelige i DataFeedWatch: Se dine shopping-annoncer trives

I nutidens e-handelsverden er A/B-test et vigtigt strategisk element i enhver online detail virksomhed, som går efter at virkelig trives på det meget konkurrencedygtige marked. 
Anna Hanarz
Google Shopping

Bud Strategier og Budget Allokering til Google Shopping

Hvis dit Google Shopping feed er oppe og køre og det giver dig omsætning, så kan du sagtens læne dig tilbage, nyde det og slappe af.
Anna Hanarz
Facebook

3 Simple Tips til at Optimere dit Facebook Produkt Feed

Facebook Dynamic Product ads (eller DPA’s) er en fantastisk mulighed for detailhandlere for at promovere deres produktkatalog overfor Facebook brugere der tidligere har interageret med dit brand.
Anna Hanarz
Data Feeds

Forstå hvordan Dynamic Remarketing fungerer på Google Shopping

Dynamisk marketing er en vigtig del af enhver online forhandlers marketing strategi. Den leverer personligt tilpassede annoncer til brugere der tidligere har besøgt din webshop. Når disse vigtige besøgende forlader din butik og fortsætter med at shoppe et andet sted, så vil de se annoncer for de produkter de har kigget på i din webshop.
Anna Hanarz
Data Feeds

Den Komplette Guide Til Data Feed Optimering

Data feed optimering er essentiel for at opnå en succesfuld shopping kampagne. For at forstå hvordan det fungerer, er det vigtigt at forstå, hvad elementerne i feed optimering er, og hvordan de hænger sammen.   
Anna Hanarz
Google Shopping

Google Shopping for fysiske butikker

Siden Google begyndte at tilbyde flere og flere shopping funktioner for at fjerne overgangen mellem online og offline salg, så kan murstens forretningen nu stole på at Google's løsninger også sender trafik til dine fysiske butikker.
Anna Hanarz
Google Shopping

5 Beviste hacks til Google og Facebook for Shopify-butiksejere

Som en fuld service til eHandelsudvikling, søger det digitale markedsføringsbureau og Shopify Bureau Partner Northern Commerce avancerede, men på samme tid også tidseffektive løsninger til at bringe sine Shopify-butikker op på det næste niveau.
Thomas Ashman
Læs mere