Få bedre resultater med optimeret Shopping Feed

Der er lavet flere studier, som viser, at forbedrede titler i produktfeedet, resulterer i flere klik, stigning i CTR og en reduktion i klikpriser.
Patrik Lazzarotto

SEO til e-commerce virksomheder

Læs med her, og bliv klogere på hvilke SEO-tiltag der vil være relevante for dig og din e-commerce virksomhed.
Oliver Dall Vang
Google Shopping

Alt, du bør vide, om Googles gratis kredit

Google har tilsidesat 340 millioner amerikanske dollars (2,2 milliarder DKK), som de vil give væk i annoncekreditter på sin platform. Det har de lovet  i støtte til de små og mellemstore virksomheder under coronapandemien, så disse firmaer fortsat kan holde kontakten og engagere deres publikum i disse svære tider.
Anna Hanarz
shopify

Effektive Strategier der tiltrækker Trafik til din Shopify Butik

Som tingene ser ud nu i 2020, så er der mere end 12 millioner online butikker. Det antal kommer kun til at stige, og dermed bliver udfordringen med at tiltrække trafik til din butik kun større. En af grundene til stigningen i online butikker er Shopify. Platformen gør det let at opsætte en online butik hurtigt og uproblematisk. Det betyder en stor tilgang af nye sælgere. Den øgede konkurrence har vist sig at være enormt svært for nogle, og mange butikker får et minimalt antal af besøgende. Minimal trafik betyder minimalt salg. Så hvordan løser du udfordringen med den øgede konkurrence og lave trafik?
Anna Hanarz
covid-19

5 Tips til at øge dit Salg efter COVID-19 Pandemien

Verden er rystet af COVID-19 pandemien og næsten alles liv og industrier er påvirkede. Regeringerne arbejder hårdt på at holde deres indbyggere sunde og raske mens økonomien kæmper for at holde sig stabil. Mindre virksomheder verden rundt er økonomisk udfordrede og de er tvungede til at tilpasse sig nye former for salg. Som vi navigerer gennem pandemien og forbereder os på at den ender, så er der adskillige måder hvor man, som virksomhed, kan tænke strategisk for at få mest muligt ud af situationen. 
Jimmy Rodriguez
Amazon

Bedste Amazon-alternativer til at sælge på

Som verdens største markedsplads er Amazon ofte det sted, folk går til først. Amazon dominerer e-handel på grund af sin svimlende konsistens og forskellige produkter. Det tilbyder også funktioner, som mange konkurrenter kun kan drømme om, såsom levering næste dag og videostreaming. Og alt det, der tilbydes sammen med et brugervenligt interface og et velkendt mærke.
Anna Hanarz
Google Ads

En Oversigt over Rapporter og Målinger i Google Ads

Når det kommer til annoncering, så har Google Ads et godt ry. Platformen er relativt let at bruge og når et betydeligt publikum når det er gjort korrekt. Men dét der gør Google Ads noget helt særligt er rapport-overblikket over dine annoncer. Googles kærlighed til data gør det meget let at måle på næsten alle de parametre du kan tænke på - fra årligt forbrug og annoncevisninger til CPC (udgift per klik) til demografiske visninger. Alle de målinger bidrager til at måle effektiviteten af dine annoncekampagner.
Anna Hanarz
Google Shopping

Price Watch og Google Shopping Tilbud Rangering

Som du måske allerede ved, arbejder vi på et konkurrence moniterings værktøj kaldet Price Watch. Vi startede med Alpha-versionen til nogle indledende test, og nu går vi videre til Beta, inden vi frigiver den fuldt ud.
Anna Hanarz
updates

Price Watch Beta kommer snart

Det er ingen hemmelighed. At vide hvad dine konkurrenter planlægger, kan give dig en fordel når du planlægger dine næste træk. Dette gælder især, når det kommer til beslutninger om prisfastsættelse.
Anna Hanarz
Læs mere