Facebook

Facebook Shops: Sådan gik det til, at Facebook sprang ind i den kommercielle verden

En af Facebook's første initiativer mod covid-19 pandemiens dårlige resultater var et 100 millioners tilskudsprogram for at hjælpe tusindvis af små virksomheder i 30 lande. Men det sociale netværk har ikke tænkt sig kun at stoppe ved donationer. 
Anna Hanarz
Google Shopping

[Case Study] Hvordan vi kontrollerede og maksimerede Google Shopping Profitten for både Brand Termer OG Ikke-Brand Termer

Vi arbejder med et velkendt solbrille firma, som tilbyder originale billige solbriller i klassisk stil og i en lang række af farver. Deres kvalitetsbriller starter ved bare 69 kroner. De er placeret i San Diego, Californien, og mens deres solbriller egentligt er tænkt til alle, så er målgruppen mest Millennials.
Kurt Prosser
Google Shopping

Google tager chancen og giver dig gratis annoncering

Tirsdag den 21. april annoncerede Google’s President of Commerce, Bill Ready, den store nyhed i hans blog. Google vil udskifte deres Shopping Search service til fortrinsvis at være gratis. 
Anna Hanarz
Facebook

Tips til at styre og optimere dit produktkatalog så du mestrer Instagram Shopping

Vi er i en tid hvor der er ubegrænset potentiale i forhold til at sælge dine produkter online. Med stigningen i “social commerce” (salg på sociale medier), kan erhvervsdrivende let udvide rækkevidden af deres eCommerce ved at connecte med shoppere gennem de apps de allerede bruger. Sociale netværk er ændret til markedspladser. 
Anna Hanarz
Amazon

Amazon & eBay Opdateringer for Detailhandlere - Q1 2020

Markedspladserne fortsætter konstant med at tilpasse og udvikle sig, så det er vigtigt at følge med i de seneste opdateringer. Det er især vigtigt nu, pga. COVID-19 pandemien. 
Anna Hanarz
Data Feeds

Casestudie: Hvordan Pierce AB Øgede deres Salg med 400% på 2 Måneder

Pierce AB indgik samarbejde med DataFeedWatch i april 2017 for at få kontrollen over den mest værdifulde del af deres produkters annoncekampagner: Deres DATA FEEDS.
Anna Hanarz
Case studies

adidas Casestudie: Feed Styring og Optimering

adidas er en af de 100 mest værdifulde brands i verden. De sælger deres sports & tøj produkter på alle kontinenter og har 2 brands: adidas og Reebok.
Anna Hanarz
Case studies

Hvordan vi øgede konverteringerne med 379% på Google Shopping

PPC teamet hos StubGroup Advertising elsker at bruge DataFeedWatch, bl.a. på grund af succes historien som den følgende.
John Horn
Data Feeds

Hvad er en Amazon Produkt Annonce?

En Amazon “product listing” (produktannonce) er produktsiden for hver af de varer du sælger på Amazon. Den består af de informationer du indtaster, når du opretter dit produkt, inklusiv titel, billeder, beskrivelse og pris.
Anna Hanarz
Læs mere