<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Hvordan vi øgede konverteringerne med 379% på Google Shopping

 


Kunden begyndte med et Meget Simpelt Feed

 

Kunden sælger t-shirts, krus, karikatur-figurer, klistermærker til bilen og andre varer af samme type gennem deres hjemmeside.

Da de kom til os i 2015, bestod kundens Google Shopping kampagne af data fra et meget simpelt produkt feed der blev uploadet manuelt i Google Merchant Center. Feedet var helt basalt — lige nøjagtigt nok til at opfylde kravene fra Google, bortset altså fra de adskillige hundrede produkter der blev afvist, fordi der manglede informationer.

 


Oprettelselsen af et Nyt Feed ved Brug af DataFeedWatch

 

Vi overførte alle produkt data fra kundens BigCommerce butik til DataFeedWatch, og opbyggede et nyt feed helt fra grunden.

Vores mål var at give Google så mange produkt informationer som muligt. Jo bedre kvalitets-data du giver Google, jo mere kan de lide dine produkter — og jo bedre er chancen for at du har en konkurrencefordel.

Udover at kortlægge alle de manglende informationer, så brugte vi også DataFeedWatch til at tilføje ekstra felter såsom:

  • Køn
  • Aldersgruppe
  • Farve
  • Produkttype

 


Vi løste Problemet med de Afviste Produkter

 

Det næste problem vi skulle løse, var at håndteringen de hundredvis af produkter der automatisk blev afvist af Google Merchant Center.

Afviste produkter er et problem fordi:

  1. Produkterne kan ikke annonceres
  2. Google ikke bryder sig om at se afviste produkter i deres Merchant Center, og derfor suspenderer de nogle gange kontoen, hvis der er for mange afvisninger

De fleste af varerne blev afvist, fordi der manglede nogle af de informationer som Google kræver. Vi løste det ved at bruge “custom rules” (skræddersyede regler) i DataFeedWatch til at tilføje de manglende informationer. Og på samme måde fik vi fortalt Google når informationerne rent faktisk ikke eksisterede (f.eks. produkter der ikke behøver varenumre).

 


Øgede Konverteringer på 379% på bare Et År

 

Ved at bruge det nye, udvidede feed fra DataFeedWatch som vores grundsten, gravede vi dybt ned i Google Shopping kampagne-strukturen og ledte efter muligheder der kunne øge antallet af kliks på de top-konverterende produkter.

 

Google Shopping Success

 

 

I august 2015 havde kunden 2.429 kliks fra Google Shopping. 

I august 2016 havde kunden 10.505 kliks fra Google Shopping. 

Det er en stigning i antallet af klik på 333% over et år.

Men det allerbedste var, at konverteringerne steg med 379%.

 

Der er mange faktorer der har bidraget til den bemærkelsesværdige forøgelse af kundens performance, inklusiv markedstrends, budget ændringer og optimeringer af kampagnerne.

Men når det så er sagt, så spillede DataFeedWatch en helt essentiel rolle i vores succes, ved at give os muligheden for at annoncere så mange af kundens produkter som muligt, og ved at hjælpe til at formatere alle deres data så de var optimeret på bedst mulig vis.

 


how-to-increase-conversions

 

PPC teamet hos StubGroup Advertising elsker at bruge DataFeedWatch, bl.a. på grund af succes historien som den følgende.

 

I slutningen af august 2015 fik vi en online sælger af reklamegaver som som kunde. De kørte allerede Google Search og Shopping kampagner.

 

Det var spændende, fordi det gav os chancen for at sammenligne deres  Google AdWords performance før StubGroup kom ind i billedet, med deres performance efter aftalen med StubGroup. Vi fik muligheden for at vise overfor kunden, at vores PPC evner, kombineret med værktøj som DataFeedWatch, ville have en positiv indflydelse på deres bundlinje.

Written by John Horn

John Horn is a Managing Partner at StubGroup Advertising, a Premier Google Partner ranked in the top 1% of all Google Partners worldwide. He spends his days looking for ways to keep at the cutting edge of the digital advertising world, equipping the team at StubGroup to provide excellent service to clients, and speaking with businesses looking for an effective PPC management solution. And, of course, playing foosball.

Comments

Skrevet med    af  DataFeedWatch

Skriv for os