<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Hvad er den bedste webshop løsning i 2022?

Den bedste webshop løsning - hvad betyder det egentlig?

 

Der findes ikke noget entydigt svar på, hvad den bedste webshop løsning er, og hvad der kendetegner den. Der er virkelig mange webshopsystemer på markedet, og det kan være næsten umuligt at vælge et, der objektivt set er det bedste. De bruges af både B2C- og B2B-virksomheder. Hvilken webshop løsning du vælger afhænger af forskellige individuelle krav og behov som eksempelvis support-muligheder, pris og integrationer med andre systemer eller apps. 

 

Den bedste webshop løsning vil være den, der har de funktioner, som du har brug for. Du kan hjælpe dig selv med at analysere dine behov og træffe den rigtige beslutning ved bl.a. at besvare følgende spørgsmål:



  • Har du nogle tekniske færdigheder?
  • Hvor meget kan du betale for en god webshop løsning?
  • Vil du investere i en webshop løsning, det er hosted eller open source?
  • Har du brug for en standard webshop løsning eller for en custom-made løsning?
  • Hvad for nogle integrationer skal din webshop løsning indeholde?


Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

 

Hvilket webshop system passer bedst til din virksomhed?

 

De mest simple webshop systemer har rammer, der er skabt for dig på forhånd, og din opgave er at fylde dem ud. Eksempelvis køber du et tema til din udvalgte webshop løsning, og alt du skal gøre er at uploade dine produkter eller services til din nye webshop, tilføje produktoplysninger og velskrevne tekster samt billeder. På den måde behøver du ikke at udvikle mega avancerede og komplicerede funktioner såsom kalendere eller søgefunktioner (søgefelter på din hjemmeside). Alle disse ting og meget mere er en integreret del af de bedste hosted webshop løsninger, der er tilgængelige på markedet i 2022.

 

Afhængigt af dit budget og størrelsen af din virksomhed kan du også betale for en løsning, der er 100 % tilpasset til din webshop. Den vil således være baseret på et af de tilgængelige webshop-systemer, men designet og oprettet helt fra bunden. Med "betale" mener vi at betale dine programmører for at skabe en butik til dig, men du kan godt skabe den selv, hvis du har så stor viden om kodning (og ikke betale en krone til nogen).

 

Når du er ved at vælge den rigtige webshop løsning til din virksomhed, skal du være opmærksom på, at langt de fleste køb i webshops i dag foretages på smartphones. Det betyder, at din hjemmeside skal være mobilvenlig. Denne webshop løsning, der vil være bedst for din virksomhed, skal være mobilvenlig, hvilket betyder, at alle elementer på din webshops hjemmeside skal kunne tilpasses til mobilformat.

 

Derudover er det vigtigt, at din nye webshop løsning-udbyder tilbyder alle integrationer, som du får brug for. I de fleste tilfælde vil du helt sikkert ønske at integrere din webshop med et valgt økonomistyringssystem eller regnskabsprogram. Men der er også mange andre integrationer, der vil gøre din arbejdsdag lettere, såsom et feed optimeringsværktøj. Du bør analysere grundigt, om en webshop løsning, du er ved at vælge, tilbyder alle de integrationer, der er vigtige for din virksomhed. At vælge det bedste værktøj i starten kan spare mange penge, tid og besvær i det lange løb.

 

webshop_loesning

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

Typer af webshop løsninger

 

I dag er der et rigtig stort udvalg af mange forskellige webshop løsninger, dom du kan vælge imellem. Der findes 2 grundlæggende typer af løsninger, enten hostede eller open source webshop systemer.

 

Når du opretter en webshop og vælger en af de hostede løsninger, behøver du ikke at have nogen viden om kodning. Du kan meget hurtigt opbygge en god webshop til din hjemmeside. Et eksempel på et sådant hosted webshop system er Shopify.

 

Hvis du har tekniske færdigheder i din virksomhed, og kodning ikke er et problem, kan du vælge at bruge open source webshop løsninger. Et eksempel på et sådant webshop system er Magento.

 

Karakteristika for hostede løsninger

 

Hvis du lige er begyndt med en webshop og ønsker at komme hurtigt i gang, er hostede webshop løsninger de bedste løsninger, du kan vælge. Det er også den nemmeste måde at bygge en webshop på og få den op at køre uden at du behøver store kompetencer indenfor programmering/kodning.

 

I tilfælde af denne type løsning betaler du for skabeloner, som du kan tilpasse efter dine behov. Du får også adgang til forskellige grafiske designelementer, som du kan bruge til at opbygge din online butik. Du kan med andre ord designe din egen webshop med færdige, præfabrikerede elementer. Med en hosted løsning kan du bruge al din energi på at gøre din online butik klar med produkter, produktbeskrivelser, billeder og andre tekster.

 

Der er dog også nogle ulemper ved at bruge hostede webshop løsninger. Du kan justere de færdiglavede skabeloner, men du har aldrig fuld kontrol over, hvordan din webshops hjemmeside ser ud, og hvilke funktioner den har. Man kan godt sige, at du er begrænset til at opbygge din online butik med de elementer som den specifikke udbyder stiller til rådighed. 

 

Som regel betaler du et månedligt gebyr til udbyderen for at benytte deres services.

 

Hvis du vælger at bruge en hosted webshop løsning, så skal du vide, at der findes rigtig mange af dem. Alle har deres fordele og ulemper. Vi skriver om de mest populære e-handelsplatforme med detaljer videre i artiklen.

 

De mest populære hostede løsninger, du kan finde på de danske marked er Dandomain og Shopify.

 

Karakteristika for open source løsninger

 

Open source webshop løsninger kendetegnet ved at være langt mere avancerede end hostede løsninger. De er dog langt mindre begrænsende, når det kommer til at opbygge den bedste webshop løsning, du overhovedet kan skabe. Open source løsninger er også som helt gratis.

 

Open source webshop løsninger kræver, at du eller en person i din virksomhed kan kode webshoppen helt op fra bunden. Dette kan opfattes som både løsningens svaghed eller styrke. Hvis du har erfaring med kodning, kan din webshop se ud præcis som du ønsker og udvikle alle de funktioner, du kan komme i tanke om. Faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænser. Du får således mulighed for at få den bedste webshop løsning du kan ønske dig og personliggøre din webshop på din egen måde. Har du ikke erfaring med programmering, er det en bedre idé at vælge en hosted webshop løsning og acceptere dens begrænsninger. 

 

Hvis du ikke bruger en standardiseret løsning, risikerer du, at der kan opstå en eller anden fejl på siden. I denne situation er det op til dig og dine programmører at løse problemet så hurtigt som muligt.

 

Der er naturligvis mange webbureauer, der kan hjælpe dig med at opbygge en webshop, der er baseret på open source løsning. Men nogle gange kan det begynde at koste dig dyrt. Det er dog altid værd at tænke over.

 

Prisen på open source løsningen kan variere meget, da det ikke er en pakkeløsning, der har en fast pris. Der er intet, der forhindrer dig i selv at hoste webstedet eller betale din webudvikler for at gøre det (på den måde vil det være din eneste omkostning).

 

En open source løsning vil være den bedste webshop løsning for dig, hvis du ønsker større frihed i forhold til at opbygge og designe din webshop, og hvis du eller dine medarbejdere samtidig allerede har erfaring med programmering og dermed kompetencerne til at gøre det. 

 

De mest populære open source løsninger, du kan finde på markedet er Magento, PrestaShop eller WooCommerce.

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog 


 

Oversigt over de bedste webshop løsninger

 

Der er rigtig mange webshop løsninger at vælge imellem. For at give dig et komplet overblik over mulighederne og sammenligne de enkelte systemer har vi samlet alle de mest populære løsninger nedenfor. Du kan læse om alle fordele og ulemper ved dem og til sidst vælge den bedste webshop løsning for dig.

 

Shopify

 

  • Hosted løsning
  • 190 kr. op til 2.000 kr

 

Shopify er en af de absolut mest kendte webshop løsninger, som er udbredt over hele verden. Det er et cloud-baseret system. Det er også et betalt system hvor du betaler et månedligt beløb, som varierer fra cirka 190 kr. og op til 2.000 kr.. Prisen afhænger af hvilket abonnement du beslutter dig for - jo mere du betaler. jo flere funktioner og muligheder får du på din webshop. Desuden opkræves der en betaling for hver transaktion, der foretages på din webshop.

 

Shopify er den bedste webshop løsning for de webshop-ejere, der ikke har mange tekniske færdigheder eller erfaring med programmering. Platformen er meget brugervenlig og nem at komme i gang med. Den tilbyder flere skabeloner (herunder 9, der er helt gratis), som brugeren kan vælge imellem. Du skal bare finde et design, der passer godt til dit brand image og det, du sælger.

 

Systemet har oplevet en enorm stigning i popularitet i de seneste år. Det skyldes netop, at Shopify opfylder de fleste af kravene til, hvilke funktioner en simpel webshop skal have, og at det er nemt at bruge.

 

Shopify har også sin egen apps store. Når du finder der nogle moduler, der er relevante for din webhop, kan du tilkoble dem. Ligesom med skabelonerne er nogle af modulerne gratis, og de andre skal du betale for. 

 

Det er værd at nævne, at store virksomheder som PanzerGlass eller Kylie Jenner anvender netop Shopify som en løsning til deres webshop.

 

De største fordele ved at bruge Shopify:

 

  • Det er nemt at sætte op at bruge Shopify
  • Du kan tilkoble nogle ekstra moduler til din webshop
  • Nem opsætning af integrationer f.eks. (regnskabsprogrammer eller feed værktøjer)
  • Den kører hurtigt
  • Stor brugervenlighed
  • Stor mobilvenlighed
  • Shopify bruges internationalt og det tager ofte ikke så lang tid at få tilføjet eventuelle nye funktioner til webshoppen.

 

De største ulemper ved at bruge Shopify:

 

  • Begrænsede muligheder for tilpasning, for det er en hosted løsning
  • Der er kun 9 gratis skabeloner, og de andre kan være ret dyre
  • Nogle vigtige funktioner er ikke inkluderet i den billigste pakke, men skal tilkøbes
  • Ekstra moduler kan være dyre

 

Shopify_webshop_loesning

DanDomain

 

  • Dansk løsning
  • Hosted løsning
  • 190 kr. op til 1.800 kr

 

DanDomain er også en hosted webshop løsning, og er et dansk system. Det er en af de mest populære e-handelsplatforme i Danmark, og det skyldes, at det også er en nem løsning, som du kan bruge til hurtigt at få din nye webshop op at køre.

 

Som allerede nævnt er DanDomain en typisk hosted webshop løsning. Det kan være et rigtig godt valg, hvis du skal starte med en webshop og ikke har erfaring med kodning og lignende. Det er et godt sted, hvis du vil prøve din kræfter og ikke vil blive overrasket af nogle store og uforudsete udgifter, som du ikke havde planlagt. 

 

Hvis du bruger DanDomain’s løsning, betaler du et månedligt gebyr for et abonnement, som du vælger. Prisen varierer fra 190 kr. til 1800 kr. pr. måned.

 

På grund af. at det er en hosted løsning, har du naturligvis begrænsede muligheder, når det kommer til at skræddersy din webshop og tilføje udvidelser. Hvis du vil have flere funktioner, end din basale version tilbyder, koster de fleste ekstra moduler eller plugins desværre ekstra penge.

 

Jo mere avanceret din webhop skal være, jo dyrere bliver det at bruge denne webshop løsning. Den har dog mange fordele, og derfor bruger så mange danskere den.  

 

DanDomain skiller sig især ud med sine responsive shops, god support på dansk, brugervenlige checkout-flow og mange spændende gratis kurser. Dens største ulempe er dog, at det ikke er en international løsning og ikke integrerer med mange rigtig gode apps og værktøjer, som ikke er danske. Hvis du ønsker at gå internationalt er DanDomain ikke et godt valg.



De største fordele ved at bruge DanDomain:

 

  • Gratis kundesupport på dansk
  • Nemt at opsætte og komme i gang
  • Stor mobilvenlighed
  • Mange gratis kurser i systemet
  • Forskellige events i forhold til oplæring
  • Brugervenlige check-out flow
  • Ingen uforudsete udgifter

 

De største ulemper ved at bruge DanDomain:

 

  • Begrænsede muligheder for tilpasning, for det er en hosted løsning
  • De fleste ekstra moduler koster ekstra penge - jo mere du vil udvikle din webshop jo dyrere bliver det
  • DanDomain er dansk, ikke internationalt. Den kan ofte ikke integreres med mange apps, der ikke er danske.



Magento

 

  • Open source løsning
  • Fra 0 kr. :)

 

Magento er en open source webshop løsning, så den fungerer på en anden måde end Shopify eller DanDomain. Den ligger på dit eget webhotel og er ikke cloudbaseret.

 

Magento er en rigtig god webshop platform, men kun hvis du eller dine medarbejdere har tekniske kompetencer og vil være i stand til at udvikle din webshop. Når du vælger Magento får du et system med mulighed for at ændre i koden. Du tilføjer selv plugins eller moduler, som er udviklet direkte til Magento. Derfor er mulighederne faktisk uendelige, hvis du har en vis erfaring med kodning. Det er en stor fordel hvis du kender til de følgende computersprog: CSS, HTML og PHP. 

 

Magento webshop system er super populært og internationalt. For at begynde at bruge det skal du blot downloade det gratis direkte via deres hjemmeside. Løsningen bruges hovedsageligt af store eller meget store virksomheder som Ford eller Nike. Det anbefales ikke til små virksomheder. Selv om Magentos standardversion er gratis, koster deres Enterprise-version mindst 22.000 dollars, så det er ikke alle, der har råd til det.

 

Magento er en meget avanceret webshop løsning, der tilbyder alle de funktioner, som en professionel webshop har brug for. For at personliggøre din webshop kan du bruge nogle af de mange udvidelser til Magento. Du kan finde forskellige moduler på Magento Marketplace. Nogle af dem er helt gratis, mens andre koster noget ekstra. Med Magento får du fuldstændig frihed til at bestemme, hvordan din webshop skal se ud, og hvad den skal tilbyde brugerne. Hvis du har tekniske færdigheder og erfaring med kodning i din virksomhed, kan Magento være den bedste webshop løsning for dig.



De største fordele ved at bruge Magento:

 

  • Stort udvalg af plugins, apps, moduler
  • Stor mulighed for at arbejde med søgemaskineoptimering
  • Stor mobilvenlighed
  • Integration med betalingsmoduler, PayPal osv.
  • God funktionalitet i forhold til segmentering af lokation og demografi

 

De største ulemper ved at bruge Magento:

 

  • Kræver et budget til hjælp fra programmører (hvis du ikke allerede har dem i din virksomhed)
  • Magento’s support er begrænset 
  • Kompleks at sætte op
  • Hastigheden kan være langsom i sammenligning med andre løsninger
  • Dyr hosting-aftale - Magento kræver meget af webhotellet, og derfor er det dyrt at hoste eller købe hosting til.

 

PrestaShop

 

  • Open source løsning
  • Fra 0 kr. :)

 

PrestaShop er også en open source løsning og du kan bruge den helt gratis. I sammenligning med Magento er PrestaShops et lidt mindre avanceret system. Hvis du vælger PrestaShop, kan du løbende udvikle din webshop med spændende funktioner ved at tilkoble mange af udvidelsesmoduler.

 

PrestaShop er et godt valg for dem, der har lidt erfaring med kodning. I forhold til andre, mere komplicerede løsninger behøver dine tekniske færdigheder dog ikke at være særlig høje, men ganske basale. Det er lettere at komme i gang med PrestaShop end f.eks. Magento. PrestaShop kan godt være den bedst webshop løsning for mellemstore og små virksomheder. 

 

PrestaShop er også nem at installere og opfattes som ret brugervenlig.

 

Du vil ikke have problemer med at udvide din butik internationalt, da PrestaShop understøtter flere sprog, og kunderne kan betale i mange forskellige valutaer. 

 

PrestaShop tilbyder over 2000 skabeloner, og du kan tilpasse udseendet af din butik efter dine behov. Takket være skabeloner kan du hurtigere komme i gang med at opbygge din webshop.

 

Den mest grundlæggende version af PrestaShop-systemet er helt gratis, men mange af de nødvendige moduler koster ekstra penge.

 

De største fordele ved at bruge PrestaShop:



  • Det er en god løsning for mellemstore virksomheder
  • Du har adgang til online forum, hvor du kan finde hjælp
  • Du behøver ikke at have stor forstand på programmering
  • Den er gratis 

 

De største ulemper ved at bruge PrestaShop:

 

  • Intet officielle supportteam
  • Der er ikke så mange Prestashop-eksperter i Danmark, da løsningen ikke er meget kendt herhjemme
  • Mange moduler til PrestaShop koster penge
  • Begrænsede muligheder hvis du vil udvide din virksomhed og din webshop. Prestashop egner sig til små og mellemstore virksomheder.
  • Designet til PrestaShop webshop system kan nogle gange se uproffesionelt ud. 

 

WordPress - WooCommerce

 

  • Open source løsning
  • Fra 0 kr. :)

 

Wordpress er en Open source løsning. For det første er det faktisk ikke en typisk webshop løsning, der er beregnet til e-handel, men er udviklet til blogs. Men hvis du allerede har et Wordpress-websted, kan du installere modulet kaldet WooCommerce. Ved hentning af WooCommerce i WordPress vil en webshop blive indbygget ind på dit websted (din blog).

 

WooCommerce bruges primært til mindre webshops. Hvis du allerede bruger Wordpress og har din virksomhedsside der, er det helt sikkert en stor fordel at gøre brug af deres forskellige tjenester og plugins. Og et WooCommerce webshop system vil være det modul, som du bør være mest interesseret i. Med en hjemmeside på Wordpress vil WooCommerce være den bedste webshop løsning for dig. I dette tilfælde er det simpelthen den nemmeste måde at opbygge en webshop på.

 

Da WooCommerce er en open source system, har du adgang til kodningen od du kan tilpasse din webshop til dine specifikke behov. Den kan også ligge på din eget webhotel.

 

WordPress der er den mest populære webside platform i hele verden, og WooCommerce er derfor en af de mest benyttede webshop systemer.

 

Der er gode grunde til, at WordPress er så stort globalt. Hvis du bruger den, kan du benytte  masser af moduler eller plugins. Du får også uendelige muligheder for at tilpasse din webshop lige som du ønsker, så den bliver rigtig unik blandt så mange online butikker

 

Mange mennesker siger, at Woocomerce er den bedste webshop løsning af alle dem, der findes på webhotel, på grund af dens unikhed og brugervenlighed.

 

De største fordele ved at bruge WooCommerce:

 

  • Løsningen er gratis og ligger på din eget webhotel
  • Du kan tilpasse webshoppen efter dine behov
  • Der er nogle temaet, der er gratis
  • Stort udvalg af skabeloner
  • Gode muligheder for at arbejde med søgeoptimering
  • Mulighed for moduler til betaling eller PayPal
  • Stor mobilvenlighed
  • Der er mange muligheder for moduler og plugins. Du kan endna få lavet helt nye plugins, der ikke endnu eksisterer

 

De største ulemper ved at bruge WooCommerce:

 

  • Woocomerce løsning kræver tekniske færdigheder eller hjælp fra programmører
  • De fleste skabeloner og temaer samt moduler koster penge
  • Support er ikke altid god

webshop_system

BigCommerce

 

  • Hosted løsning
  • 190 kr. op til 2.000 kr

 

BigCommerce er en hosted og cloudbaseret webshop løsning. “Hosted” betyder, at BigCommerce kører på sine egne servere - så du behøver ikke at købe webhosting eller installere noget på din computer for at bruge den.

 

Du behøver heller ikke en masse teknisk erfaring for at opsætte din webshop. Men da BigCommerce er en cloudbaseret løsning, er der altid en risiko for, at den lukker ned eller ændrer sine vilkår radikalt, og du kan måske komme i en situation, hvor du er nødt til at migrere din butik til en anden webshop platform.

 

BigCommerce tilbyder forskellige designskabeloner, herunder 7, der er helt gratis. Hvis du dog ønsker, at din webshop skal være mere unik, kan du betale for en af de 80 betalte designskabeloner. De koster dog ikke så lidt, nemlig fra $145 op til $235.

 

BigCommerce har været en ganske populær løsning i flere år, men der er dukket mange konkurrenter op i mellemtiden. Derfor kan man sige, at deres popularitet er stagneret nu.

 

De største fordele ved at bruge BigCommerce:

 

  • Du kan nemt sætte din webshop op på BigCommerce-platform
  • Ingen betalingsgebyrer for dig
  • Mulighed for at tilkoble betalingsmoduler og bruge PayPal
  • Rigtig god blogfunktion
  • Der er også en automatiseret mails-funktion, hvor påmindelsesmails sendes til kunder der forlader din hjemmeside uden at købe

 

De største ulemper ved at bruge BigCommerce:

 

  • De er kun få gratis skabeloner, og de andre kan være ret dyre
  • Der er begrænsede muligheder når det kommer til tilpasning af din webshop, da det er en hosted løsning og du vil aldrig kunne skabe en webshop, der er helt unik
  • BigCommerce kan tage procenter af dit samlede salg hvis du opnår rigtig gode resultater med din webshop

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

Søger du efter en dansk webshop løsning?

 

Hvis du er en af dem, der har den største tillid til danske produkter og løsninger, kan du også finde danske webshop løsninger på markedet. Faktisk findes der mange danske systemer i dag, og de tilbyder dansk support, hvilket kan være en stor fordel. 

 

I det store udvalg af løsninger kan du blandt andet finde DanDomain, Waimea, Danhost, ideal.shop, Scannet, ShopOrama, Wannafind eller Smartweb. 

 

Du bør naturligvis undersøge, om de danske webshop systemer imødekommer alle dine behov med hensyn til udseende og funktioner i din kommende netbutik. At den pågældende løsning er dansk betyder ikke nødvendigvis, at det er den bedste webshop løsning for dig og din virksomhed.

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

Hvilke apps kan du integrere med din webshop løsning?

 

Når du er ved at vælge den bedste webshop løsning, bør du også være opmærksom på, om den kan integreres med forskellige apps og eksterne værktøjer. Dette kan faktisk være afgørende for at bestemme, om det specifikke system er det rigtige valg for dig.

 

Ved apps og værktøjer kan vi forstå 2 typer af helt essentielle integrationer:

 

  • SEO-relaterede programmer og integrationer som f.eks. metatags, SEO-venlige URL’er, Google Search Console eller Google Analytics. 
  • Markedsføringsrelaterede integrationer som f.eks. integration til sociale medier, nyhedsbrev, e-mærket, værktøjer til feed optimering.

 

Desuden kan der også være tale om nogle andre integrationer som eksempelvis Trustpilot, affiliate marketing moduler eller forskellige betalingsystermer.

 

Du skal sørge for, at din webshop tilbyder alle de funktioner, som en kunde kræver, f.eks. produktanmeldelser, mange betalingsmuligheder: betalingskort, kontooverførsel, PayPal osv.

 

Med det er ikke mindre vigtigt, at du integrerer din webshop med alle nødvendige apps, hvilket gør dit job lettere.

 

Eksempel:

 

Hvis du ønsker at køre annoncer for dine produkter på mange forskellige annonceringsplatforme som Google, Facebook, Pinterest, Price Hunt osv., kan det være en fordel at bruge et produktfeed til dette formål. Den nemmeste måde at forberede optimerede feeds til alle mulige kanaler er ved at bruge et feed optimeringsværktøj. Derfor bør du tjekke om din webshop løsning har integration med dit valgte feed værktøj, så du ikke har nogen problemer i det lange løb.

 

webshop_platfomr

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

Hvad er prisen på at bruge en webshop platform?

 

Ifølge undersøgelser varierer den gennemsnitlige pris for en webshop løsning meget. Det afhænger af, om du vælger en hosted eller en open source løsning, om du gør det selv eller får hjælp fra et professionelt webbureau, om du allerede har tekniske færdigheder i din virksomhed eller ej, om du ønsker en meget enkel webshop eller en avanceret webshop.

 

Den gennemsnitlige pris inkluderer design, udvikling og andre forudgående omkostninger. Der kommer også prisen på vedligeholdelse af en webshop til.

 

Der er så stor forskel på omkostningerne ved webshop løsninger, fordi de er meget forskellige og tilbyder forskellige funktioner.

 

Prisen afhænger bl.a af følgende funktioner, som en webshop løsning kan tilbyde: antal sider, webdesign, freelance webdesigner, webdesignbureau, interaktive multimedier, integration af databaser, CMS-systemer, hosting, domænenavn os. 

 

Du bør tjekke betalingsbetingelserne nøje, før du træffer den endelige beslutning om, hvilken webshopløsning der er den bedste webshop-beslutning for dig. Du bør være opmærksom på, om den specifikke løsning giver dig et gebyr pr. transaktion, eller om der er nogle andre bindinger. Det er okay, hvis du siger ja til det, men det er vigtigt, at du undgår ubehagelige overraskelser.

 

Du kan betale på to forskellige måder for webshop løsninger:

 

Du betaler månedligt

 

Dette er normalt tilfældet for hostede løsninger. Prisen afhænger af, hvilke funktioner du ønsker i din webshop. Hvis du har et begrænset produktsortiment og ikke har brug for mange medarbejder-logins, er prisen ikke så høj: 200-300 kr.

 

Hvis du har en større virksomhed og sælger flere produkter eller tjenester, har du helt sikkert brug for mere teknisk support, flere medarbejder-logins og udvidet markedsføring. Dit system vil også have kontrol over flere ordrer. I dette tilfælde vil prisen være 300-400 kr pr. måned.

 

Hvis du ønsker den fulde pakke som design, SEO, markedsføring, design, statistikker, integrationer osv. vil prisen være sandsynligvis være over 400 kr. om måneden. 

 

Du betaler en gang

 

Dette er normalt tilfældet for open source løsninger, hvis du ikke selv kan bygge din webshop. Du kan bede en webudvikler om at bygge din webshop, eller du kan få hjælp fra et webbureau. I dette tilfælde vil du sandsynligvis få en webshop, der har alle de nødvendige funktioner med det samme.

 

Nogle gange får du også 1 måneds gratis support, SEO-modul, ubegrænset varesortiment, lagerstyring osv. Jo mere du betaler, jo flere funktioner vil din webshop have, f.eks Google Search Console, udvalg af betalingsmetoder, integrering af forskellige moduler og komponenter, blog, tilkøb til produkter.

 

bedste_wesbhop_loesning_2022

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

Konklusion

 

Der findes mange forskellige webshop systemer, og kun du kan afgøre, hvilket system der er bedst for din virksomhed. Først og fremmest skal du kende din virksomheds muligheder og behov samt dine planer for fremtiden. Og derefter bør du vælge den løsning, der har alle de nødvendige funktioner og alle de integrationer, som du måtte have brug for. Voila! - det er den bedste webshop løsning til dig!


I dette indlæg vil vi hjælpe dig med at få det fulde overblik over de forskellige webshop løsninger og finde det system, der passer bedst til din virksomhed. 

 

Vi skriver om typer af løsninger og gennemgår hver enkelt løsning, så du kan sammenligne dem og i sidste ende træffe den rigtige beslutning.

bedste_webshop_loesning

Written by Jagoda Adamik-Borowska

Jagoda er indholdsskaber og SEO specialist. Hun følger og analyserer dagligt e-commerce trends og har mange års erfaring med at skrive om feed marketing, Google Ads-kampagner og online annonceringstaktikker. I sin fritid elsker hun at rejse og læse non-fiction bøger.

Comments

Skrevet med    af  DataFeedWatch

Skriv for os