<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Sådan udnytter du dit fulde potentiale med online annoncering

 

Hvorfor skal du annoncere online?

 

En traditionel annonce i en avis, på en bygning eller i på en bus har sine begrænsninger. En sådan annonce har normalt kun en rækkevidde i lokalområdet, når det gælder busreklamer eller bygningsreklamer (de bliver set af de folk, der, ofte tilfældigt støder på dem). Og der er færre og færre mennesker, der læser papiraviser. Offline annoncering giver heller ikke mulighed for at læse mere om produktet eller foretage et køb af produktet med det samme. Du kan ikke rigtig vælge, hvem der præcis ser din annonce på bygningen eller ved busstoppestedet.

 

For at promovere dine produkter og tjenester på den bedst mulige måde, skal du helt sikkert gøre det på flere forskellige kanaler. Men dine aktiviteter skal give mening.

 

Fastsæt en klar målsætning med dine markedsføringskampagner og analyser hvilke tilgængelige platforme du skal bruge dine annoncerkroner på for at få mest muligt ud af det. Og faktum er, online annoncering har en stor fordel over for de traditionelle metoder for reklame. De mest vigtige er: målretning, sporing og såkaldt click-ability (brugeren får mulighed for at klikke på annoncen og foretage en handling). 

 

Målretning

 

Afhængigt af hvad du sælger, ved hjælp af online annoncering kan du nå ud til meget specifikke målgrupper. Hvis du f.eks. sælger cigarer og annoncerer på Facebook, kan dine online annoncer vises til mænd mellem 45-60 år, som bor i København og har børn over 10 år. 

Derudover kan du definere at medlemmer af dine målgrupper skal have besøgt din hjemmeside inden for de seneste 7 dage uden at have foretaget et køb. 

 

Det er også fuldt muligt at fokusere dig på folk som har specifikke interesser såsom madlavning, sejlads eller de elsker at læse bøger. Du kan også målrette mod folk, som har tilkendegivet at de er vegetarer og faktisk alt muligt andet.

 

Når annoncering baseres på den enkelte brugers personlige interesser og andre faktorer som job, alder, køn, bopæl, stiger chancen for at annoncen vil være relevant for dem og de konverterer.

 

Sporing og tracking

 

Hvis du kører annoncer på nettet, kan du tracke, hvordan dine potentielle kunder interagerer med dem, hvilke handlinger de foretager på dit website, hvor mange besøgende konverterer til kunder osv. Alle de informationer får kun fordi det sker online, og fordi du bruger forskellige tracking-softwares eller applikationer. Det hjælper dig meget med løbende at optimere dine kampagner, så de bliver bedre og bedre. Du ved også,det hvad præcis har kostet dig at få vist annoncerne eller få nye leads. I vores anden artikel kan du læse, hvordan du kan spore Google Ads konverteringer

 

Hurtig konvertering

 

Med online annoncering får du også mulighed for hurtigt at give kunden alle nødvendige informationer, så han eller hun kan ringe, skrive eller købe hos dig. Her er der tale om klikbare telefonnumre som du placerer i en online annonce eller ét tab, der, når der klikkes på det, sender kunden videre til dit website eller lader kunden skrive en e-mail til dig. Det kan ikke lade sig gøre ved traditionelle former for annoncer. Man kan godt sige, at vejen fra annoncevisning til at brugeren foretager en specifik handling (tilmelde sig dit nyhedsbrev/foretage et køb osv.)  er markant kortere på digitale platforme.

 

online_annoncering_priser

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

Markedsføringsloven - annoncer på nettet

 

Formålet med lovgivningen for markedsføring er at gøre markedsføring klar og overskueligt for både annoncørerne og forbrugerne. Det er ikke alle markedsføringkampagner, du finder på nettet, der er lovlige. Før du kaster dig ud i online annoncering, skal du sørge for, at din kampagner overholder loven.

 

Markedsføringsloven fastsætter bl.a. de gældende regler for god markedsføringsskik, unge brugere, dørsalg, telefonsalg til private og prismarkedsføring. Reglerne opdateres systematisk med det formål at beskytte forbrugeren mod annoncørers misbrug af markedsføringsmaterialer af forskellig art.



I markedføringsloven kan du bl.a. Læse om de følgende emner:

 

  • At unge er særligt påvirkelige, derfor skal der tages hensyn til dem i forhold til markedsføring på de sociale medier.

 

  • At du som e-forhandler skal informere om alle vilkår for at modtage rabatter og specielle tilbud, så de forstås rigtigt af kunderne. Eksempelvis er det ikke lovligt at annoncere for 30% rabat, hvis det kun gælder online køb over 500 kroner – medmindre det er klart angivet i annoncen. Du skal undgå at anvende alle urigtige eller vildledende oplysninger i sine bestræbelser på at annoncere for dit brand.

 

  • Forbrugeren har lov til totalt at afvise alle former for salgskontakt via Robinsonlisten.

 

  • I tilfælde af du sammenligner dine egne produkter og konkurrerenternes produkter, skal sammenligningsgrundlaget være i overensstemmelse med sandheden. Alle relevante oplysninger skal indgå i sammenligningen og skal være baseret på rigtige data.

 

  • Via dine markedsføringsaktiviteter skal du oplyse om alle vigtige egenskaber ved dit produkt eller din tjenesteydelse.

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

Vælg de rigtige online annonceringsplatforme

 

Du skal aldrig annoncere på bestemte platforme, bare på grund af dine mavefornemmelser, eller fordi der er mange andre, der annoncerer på det pågældende medie. Det du skal gøre, før du starter med online annoncering, er at undersøge mulighederne for annoncering på forskellige online medier. For at bruge dine annoncekroner bedst muligt og få succes med annoncering på den specifikke platform, handler det ofte om at lære markedet godt at kende. 

 

Forståelse for brugeren og platformen

 

Nøglen til at vælge de rigtige annonceringsplatforme er, at du gør det med udgangspunkt i analyse. Formodninger og antagelser kan selvfølgelig nogle gange være ganske gode, men det er yderst vigtigt at underbygge dem med et datagrundlag. 

 

Den type annoncerings- og salgskanaler du vælger, har en stor indflydelse for hele din virksomhed og afgør om du får succes eller ej. Derfor anbefales det, at du skriver en grundig markedsføringsstrategi allerede i opstarten af din forretning. Så før du gør det, er det den bedste ide at have markedsanalyse, konkurrentanalyse og kundenanalyse klare. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og hvad du virkelig stræber efter.

 

For at forstå din kunde, må du selv tænke som kunden. Du kan starte med at overveje om der er nogle træk som alle dine kunder har til fælles. Prøver du at nå til kunder, der befinder sig i et eller flere geografiske områder? Selvom Danmark er et lille land, kan der være store forskelle i hvordan forbrugerne fra forskellige byer opfører sig online, og hvad de køber.

 

Forbrugeradfærden kan også være fuldstændig anderledes med hensyn til køn, alder uddannelsesniveau, interesser, samt social baggrund for dine kunder. Alt dette bør overvejes inden du starter med online annoncering i fuld fart.

 

Hvis du allerede kender dine målgrupper, kan online annoncering være rigtig nemt for dig! Det skyldes, at du i digital markedsføring har unikke muligheder for at nå præcis den målgruppe, som du ønsker at vise dine annoncer til.

 

Hvad er egentlig dine målsætninger? 

 

Hvis du allerede ved, hvem din målgruppe er, og hvilke medier, de godt kan lide at bruge, er det næste skridt at knytte denne viden til målsætningerne for din annoncekampagne. Med din annoncering sørger du for at få flere konverteringer og en konvertering er jo et opfyldt mål.

 

Visse typer af målsætninger (samt produkter eller tjenester) passer til mange forskellige annonceringsplatforme. Problemet er, at nogle digitale medier ikke er helt optimale for din målsætning samt produkt, du ønsker at sælge. Og der er selvfølgelig nogle medier, hvortil du bør bruge mere ressourcer end andre, fordi de også vil generere mere udbytte. 

 

Der kan være mange diverse eksempler på konverteringsmål, herunder salg, brandkendskab, leads, downloads ,visninger af video eller installationer af dine apps. Du kan godt have flere målsætninger end bare én med dine annoncering. I dette tilfælde skal du dog sørge for at have de bestemte mål opdelt i separate kampagner og eventuelt på forskellige annonceringskanaler.

 

Baseret på kundeprofil, branche, geografi, interesser osv. bør du få tips om, hvilke platforme der passer bedst til dine annonceringsmål og er værd at investere i.

 

Der er nogle annonceringsplatforme, der eksempelvis er bedre til direkte salg. Mange synes, at 

Google Ads er særlig god til det. Facebook annoncer er derimod bedre til leadgenerering eller videoannoncer. Men dette er blot en generalisering, for det afhænger også af, hvilket produkt du ønsker at sælge.

 

online_annoncer

 

Online annoncering fra den tekniske side - skal du bruge et produktfeed?

 

Når du kører online annoncer, skal du have kontrol over alle tekniske aspekter. De forskellige annonceringsplatforme har oftest deres egne kontrolpaneler. Her kan du opsætte og styre dine annonceringsaktiviteter. 

 

Den nemmeste og mest sikre metode for at oprette annoncekampagner og selve annoncerne på de forskellige platforme er via et produktfeed. 

 

I nogle former for annoncering, såsom Google Shopping og dynamiske remarketing og retargeting kampagner, er det obligatorisk at uploade et produktfeed. I nogle andre former er det muligt, men valgfrit. I alle tilfælde anbefaler vi stærkt, at du automatiserer dine online annonver, og det gør du netop via at bruge et feed. 

 

Hvis du bruger et feed optimeringværktøj, f.eks. DataFeedWatch, kan du optimere dit produktfeed med hensyn til de enkelte annonceringsplatformers krav, så du undgår eventuelle fejl og forsinkelser i kampagnerne. Derudover, baseret på produktoplysningerne i dit feed, tillader de fleste kanaler, at annoncerne oprettes helt automatisk. Du sparer tid og behøver ikke at bekymre dig om, om annoncerne er opsat korrekt - det er de! Du kan annoncere via et produktfeed på Google, Facebook, Instagram, Pinterest og mange flere platforme.

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

Annoncering i søgemaskinerne: Google og andre

 

I Google og andre store søgemaskiner såsom Yahoo, Bing eller Altavista får du mulighed for at annoncere direkte i søgeresultaterne.

 

Denne type online annoncering fungerer som en auktion og du betaler pr. klik. Prisen pr. klik afhænger af mange forskellige variabler, bl.a. kvaliteten af annoncen, annoncens relevans, og hvor mange andre ønsker at annoncere for den samme type produkt eller ydelse. 

 

Google Ads

 

I Danmark er Google Ads de mest populære online annoncer af denne type. Næsten alle danskere bruger Google til dagligt for at foretage forskellige søgninger online. Derfor er det et rigtig godt sted at køre annoncer på nettet. De fleste annoncerer på Google med det formål at få mere trafik ind til deres websted og dermed øge konverteringsantallet. 

 

Google Ads fylder højst de fire første resultater ud fra enhver forbrugers søgning. Der er forskel på, hvordan organiske og betalte resultater på Google ser ud. Ved betalte online annoncer står der nemlig “Annonce”, så brugeren kan skelne mellem de to typer. 

 

Du kan tilpasse dine annoncer, så de kun vises for udvalgte sprog, søgeord eller landsområder. Hvad der er specielt ved Google er, at systemet kun når ud til dem der aktivt søger efter information eller produkter på nettet (i søgemaskinen). Det betyder, at der er en stor sandsynlighed for, at de er købeklare. En sådan annonceform kaldes for pull-markedsføring, da du viser diene annoncer til dem, der har udvist deres interesse gennem en Google-søgeforespørgsel.

 

Hvis du har opsat din Google Ads-kampagne korrekt, kan din markedsføring med Google Ads være yderst effektiv til en relativt lav pris. 

 

Google Søgenetværk

 

Med Google Ads’ søgenetværk kan du købe søgeord, der passer på den bedste måde til dit produkt eller din tjeneste. 

 

Du betaler pr. klik. Prisen for forskellige søgeord afhænger af flere faktorer: konkurrencen, kvaliteten af din annoncer og landingsside, hvor meget du er villig til at betale pr. klik, og hvad er forventet CTR.

 

Med annoncering på Google Søgenetværk kan du bl.a.:

 

  • Skaffe kunder, der er købeklare
  • Skabe gode resultater på kort tid
  • Øge konverteringraten

 

Google Displaynetværk

 

Google Displaynetværk (GDN) består af omkring 2 millioner forskellige websites, der alle sammen ejes af Google. Netværket anvendes af 90 % af alle online brugere rundt i verden, så det er meget nemt at nå ud til dine potentielle kunder.

 

Med Google Displaynetværk-annoncering kan du ramme nye kunder baseret på dine kundeemners interesser. Ved at bruge en sådan kontekstmålretning kan du opnå en virkelig høj relevans af dine annoncer, da de oprettes med bestemte søgeord eller kategoritags. Du kan desuden vælge, hvilke websider dine Google-annoncer skal vises på. Med Google displayannoncering kan du bl.a:

 

  • Oprette remarketing annoncer
  • Øge brandkendskab
  • Øge kundeloyalitet
  • Nå ud til de fleste internet-brugerne
  • Øge salget af dine produkter eller ydelser

 

Google Ads annoncer kan have flere former. Via Google Displaynetværk kan det være bannere, billedannoncer, annoncekampagner i apps, videoannoncer og dynamiske annoncer (f.eks. en karrusel af produkter).

 

google_annoncering-1

 

Google Shopping

 

Google Shopping er et andet Googles annonceringsværktøj som ligner søgenetværket og displaynetværket. 

 

Online brugerne klikker oftere på et billede af et produkt end på en almindelig tekstannonce – især hvis de er klare til at foretage et køb. Derfor er der et stort potentiale i Google Shopping-annoncer, da de konverterer bedre.

 

I Google Shopping behøver du ikke manuelt at opdatere dine produkter. Google henter alle disse informationer fra dit produktfeed. Så det eneste som du skal gøre, er at godt optimere dit produktfeed. 

 

Det er ikke muligt i Google Shopping at vælge, hvilke søgninger dine online annoncer skal vises på (ligesom i display- og søgenetværket). Det er kun Google, der analyserer dine produktoplysninger i produktfeedet og ud fra deres relevans og dit bud vælger hvilke specifikke fraser, dine Google Shopping-annoncer bliver vist på. 

 

Google Shopping-annoncer vises uafhængigt af Google tekstannoncer (søgenetværksannoncer). Derfor har du mulighed for at køre både Shopping-annoncer og søgenetværksannoncer på samme tid og skaffe endnu flere kunder. Hvis du uploader dit feed til Google Merchant Center, og forbinder din Merchant Center-konto sammen med Google Ads-konto, kan du også vise Google Shopping-annoncer på søgenetværket.

 

Med Google Shopping kan du:

 

  • Øge konverteringraten og salget markant
  • Øge dit brandkendskab

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

Online annoncer på de sociale medier (SoMe annoncering)

 

Mange danskere bruger de sociale medier hver dag. Derfor er online annoncering gennem SoMe så relevant. De mest populære sociale medier i Danmark i øjeblikket er Facebook, Instagram og, blandt de yngre, Snapchat. Lidt færre mennesker bruger Twitter, Linkedin eller Pinterest, men kendskabet til dem er også udbredt i vores land.

 

De forskellige sociale medier giver dig mulighed for at annoncere for dine produkter eller tjenester på mange måder. Du kan endda gøre det fra fra egen profil eller benytte sig af Influencer-marketing, hvor du arbejder med en kendt person, som annoncerer for dit brand.

 

Den mest populære form for online annoncering på sociale medier er push-markedsføring. Det betyder, at kunderne ikke nødvendigvis er købeklare, når de ser din annonce. De har ikke bedt om den. Du viser dog den stadigvak til dem og prøver at sælge dit produkt, f.eks. ved at øge deres brandkendskab o.lign.

 

Prøv annoncering på Facebook

 

Omkring 80 % af danskerne har en konto på Facebook og det er det sociale medie, som bruges oftest i Danmark. 64 % af danskerne bruger det hver dag. Baseret på disse data, kan man godt sige, at når det kommer til online annoncering, har Facebook en virkelig stor rækkevidde. Hovedmålet med annoncering på Facebook er at vise de rigtige annoncer, på det rigtige tidspunkt til den rigtige målgruppe, og dermed konvertere besøgende til kunder. 

 

Facebook giver dig en komplet indsigt i dine Facebook online annoncer: hvordan de klarer sig, og hvad du kan optimere og forbedre. Du kan vælge de meget specifikke målgrupper, du ønsker at annoncere over for, fordi Facebook indsamler alle mulige oplysninger om sine brugere. Du har mulighed for at målrette både mod nye brugere, som aldrig har set din annonce eller endna hørt om dit brand, og også potentielle kunder, som allerede har set din annonce eller besøgt din profil, men ikke endnu er købeklar. 

 

Ved at skabe yderst præcise og værdifulde målgrupper, udarbejde den rette markedsføringsstrategi og forberede god annoncemateriale, kan din online annoncering på Facebook kan være meget effektivt.

 

Med Facebook annoncering kan du bl.a.:

 

  • Køre retargeting annoncer
  • Generere B2C leads 
  • Skaffe mere trafik

 

facebook_annoncering

 

Prøv annoncering på Instagram

 

Instagram er det andet sociale medie, som er blevet et ekstremt populært sted på nettet gennem de seneste år. Appen anvendes til at samle inspiration, interagere samt opdage forskellige brands og shoppe. Instagram stræber faktisk efter at udvide og blive en endnu bedre shopping platform. Derfor er Instagram annoncering også et rigtig spændende online sted at annoncere til sine målgrupper. Og, i modsæatning til Facebook, er Instagram på vej til vinde mere og mere popularitet i fremtiden. 

 

Alt vedrørende annoncering på Instagram foregår gennem Facebook Business Manager, så det er super nemt og opstarte hvis du allerede kører online annoncer på Facebook. 

 

Med Instagram annoncering kan du:

 

  • Nå ud til masser af forbrugere, især unge 12-30 år
  • Skaffe flere følgere og trafik
  • Øge brandkendskabet

 

Prøv annoncering på Youtube

 

På YouTube kan du køre både tekst-, billed- og videoannoncer. Du målretter mod folk via segmenteringskriterier baseret på data. Hvis du skaber en godt og engagerende annonceindhold, er det meget nemt at ramme de rigtige målgrupper.

 

Muligheder for annoncering på Youtube er følgende:

 

  • Videoannoncer, der vises før andre videoer
  • Teksannoncer som er i form for en overlay på YouTube-videoer
  • Bannerannoncer, der vises direkte i søgningerne på Youtube

 

Med Youtube annoncering kan du bl.a:

 

  • Fortælle en historie af dit brand
  • Øge brandkendskab
  • Generere både B2B og B2C leads

 

Prøv annoncering på LinkedIn

 

LinkedIn er et medie for professionelle, hvor du kan netværke, søge jobs og læse nyheder fra forskellige brancher. På LinkedIn kan du også køre online annoncer!

 

Ved at annoncere på Linkedin kan du og din virksomhed nå ud til de mange brugere, der er aktive på mediet i professionelt øjemed. LinkedIn kan være specielt værdifuldt for  B2B-virksomheder, som men LinkedIn annoncering kan nå ud til mange målgrupper, der kan segmenteres efter branche, jobtitel, anciennitet og mange andre parametre.

 

Men du kan annoncere på LinkedIn uanset om du er privatperson eller bruger mediet som virksomhed eller på vegne af dit arbejdsplads. I alle de nævnte tilfælde kan online annoncering på LinkedIn vise sig at være en god investering og hjælpe med at nå ud til grupper af professionelle, som ikke nødvendivis bruger Facebook eller Instagram.

 

Med LinkedIn annoncering kan du bl.a.:

 

  • Generere mange B2B leads
  • Øge dit brandkendskab blandt professionelle netværker

 

annoncer_paa_nettet

Prøv annoncering på Pinterest

 

Pinterest er måske ikke det mest populære medie i Danmark på nuværende tidspunkt, men tallene viser, at der er flere og flere mennesker, der bruger det og den generelle tendens er stigende. 

 

Men det, der er mest værdifuld ved Pinterest-brugerne er det, at stort set alle af dem bruger mediet med det formål at finde produkter, de ønsker at købe. Og det gør Pinterest det sociale medie, hvor der er de fleste købeklare brugere på nettet. Facebook eller Instagram er ikke engang i nærheden af dette tal. 

 

Folk bruger Pinterest til at finde nye ideer, produkter og brands. Hvis de bliver inspireret af noget på mediet, er de allerede meget tæt på at foretage et køb. Det er netop derfor kan annoncering på Pinterest være så værdifuld. 

 

Produkter som du ønsker at sælge på Pinterest bør være visuelt attraktive, så de fanger brugernes opmærksomhed med det samme.

 

Ved at køre online annoncer på Pinterest kan du nå ud til dine målgrupper gennem søgeordssøgning og baseret på den enkelte Pinterest-brugers interesser.

 

Med Pinterest annoncering kan du bl.a.:

 

  • Nå ud til flere købeklare forbrugere
  • Promovere dine produkter fra den visuelle side

 

Prøv annoncering på Snapchat

 

Snapchat er en app, der er virkelig populær i Danmark, især blandt unge. Den bruges til at sende beskeder, billeder og videoer mellem hinanden. Alle de materialer forsvinder efter et bestemt tidsrum. 

 

Derudover kan man tilføje Stories i Snapchat og denne funktionalitet gør det muligt for dig og alle virksomheder at annoncere på mediet. Du kan gøre det med små videoklip, der dukker op mellem de Stories, som den enkelte brugers venner lægger op.

 

Der er faktisk ikke så mange danske virksomheder, som bruger Snapchat til at køre online annoncer. Der er nogle, som ikke engang inddrager appen i sine overvejelser. Det kan dog være en stor fejl, især hvis din målgrupper består af unge, som er meget aktive på Snapchat. Mediet kan være ektremt effektivt, også på grund af, at der ikke er så mange konkurrerende annoncører. 

 

Med Snapchat annoncering kan du:

 

 

Andre former for online annoncering

 

Affiliate annoncering

 

I Danmark findes der mange forskellige affiliate netværker, som opbygger kontakten mellem annoncørerne og hjemmesider om forskellige emner.

 

Affiliate marketing vinder mere og mere popularitet blandt annoncører. Ved hjælp af affiliate annoncering kan du vise dine annoncer på nicherelaterede hjemmesider og forskellige nyhedsportaler og dermed sikrer du, at dit tilbud rammer den rigtige målgruppe, som du ved, er interesseret i dine produkter eller tjenester. Den form for annoncering resulterer i flere klik og flere konverteringer.

 

Eksempelvis viser du din annonce for havehandsker i toppen af et forum om havearbejde. Hvordan kan det gå galt?

 

Google og Bing.com har sine egne affiliate netværker, hvor du kan købe visninger af dine annoncer.

 

Med Affiliate annoncering kan du:

 

  • Nå ud til kundenicher
  • Øge konverteringraten

Remarketing og retargeting kampagner

 

Google remarketing kampagner og retargeting kampagner på Facebook giver dig mulighed for at vise brugeren en annonce for produkt, som hun eller han tidligere har kigget på, eller interageret med. Det bedste måde at lave remarketing kampagner på er at få Facebook og Google Ads til at spille sammen.

 

Eksempelvis søger en bruger efter et produkt på Google, og så, på et senere tidspunkt ser han annoncen for det samme produkt på Facebook.

 

En god remarketing kampagne bør tilpasses kundens stadie i købsrejsen. Hvis det lykkes, kan den bidrage markant til optimering af  virksomhedens konverteringer og dermed salg.

 

Hvis en kunde har lagt et ef dine produkter i kurven, men ikke har gennemgået købet, kan du tilpasse sin remarketing kampagne hertil. Ved hjælp af en remarketing annoncer kan du minde brugeren om, at han/hun var så tæt på at købe det specifikke produkt.

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog

 

Konklusion

 

I dag spørger du dig selv, HVOR og ikke OM du skal annoncere online. Du har mange annonceringsplatforme til din rådighed, hvor du kan promovere dine produkter eller tjenester. Alt du skal gøre er at analysere og finde ud af, hvilke platforme dine målgrupper er aktive på, og styre din online annoncering på en mest passende måde. Forbered og optimer dit produktfeed og nyd gode resultater på enhver platform, du har valgt at bruge!

 

Internettet, og især de sociale medier, er blevet en integreret del af danskernes hverdag. Annonceverdenen er nødt til at følge med, for avisannoncer og byggebannere er ikke længere nok. For at nå ud til de rigtige målgrupper og skabe tilfredsstillende resultater, er du nødt til at kaste dig ud i strategisk online annoncering.

 

Online annoncer er langt mere målrettede end nogle gamle former for annoncering. Online markedsføring udvikler sig konstant, og den har aldrig nogensinde været så målrettet som i dag. Nu er du i stand til at ramme en meget specifik målgruppe, som med stor sandsynlighed vil være interesseret i det, du sælger.

 

Det er ikke let at vælge de rigtige salgskanaler og annonceringsplatforme. Ofte ved man ikke rigtig, hvilke der vil give god mening at annoncere på. Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig med at forstå, hvorfor det overhovedet kan betale sig at annoncere online, og hvilke digitale medier der vil være det bedste valg for dig.

online_annoncering

Written by Jagoda Adamik-Borowska

Jagoda er indholdsskaber og SEO specialist. Hun følger og analyserer dagligt e-commerce trends og har mange års erfaring med at skrive om feed marketing, Google Ads-kampagner og online annonceringstaktikker. I sin fritid elsker hun at rejse og læse non-fiction bøger.

Comments

Skrevet med    af  DataFeedWatch

Skriv for os