<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Price Watch Beta kommer snart

Indholdsfortegnelse

 

Price Watch Og DataFeedWatch

Hvordan virker det?

Fordele ved at bruge Price Watch

 

Hvad er det næste for Price Watch

Hvordan man tilmelder sig Beta

 

Sidste Tanker

 


Price Watch Og DataFeedWatch

 

Vi stræber altid hele tiden mod at udvide vores tjenester og implementere nye funktioner. Vores fokus er at understøtte vores kunder bedst muligt i dette konkurrencedygtige miljø ved at tilbyde en mere omfattende feed-marketing-løsning. En af vores seneste projekter er Price Watch-funktionen.

 

Price Watch er en kommende service, der giver dig mulighed for at overvåge dine konkurrenter ved at få adgang til en overflod af data om dem. Dette giver dig de data, du har brug for, for at finjustere dine prisstrategier effektivt.

 

Hvordan virker det?

 

Price Watch er et værktøj, der søger efter andre annoncører, der sælger de samme produkter, som du gør. Du vil være i stand til at se produkterne og dataene sammen og få et klart overblik over, hvor du ligger prismæssigt. Den gør dette i et par trin:

 

  1. Dine produkter identificeres og matches
  2. Vi indsamler prisdataene
  3. Data downloades og opdeles i forskellige målinger
  4. Dataene præsenteres for dig på en struktureret måde

 

 

 

Vi er i stand til at identificere dine produkter ved at matche GTIN-nummeret med din konkurrent til en bestemt kanal, som f.eks. Google Shopping.

 

At matche GTIN-nummeret fungerer som en meget bedre tilgang sammenlignet med at matche produktnavnet. Dette skyldes, at fejlprocenten ikke findes, medmindre du eller konkurrenten har en forkert GTIN.

 

Dataene er opdelt i følgende målinger:

  1. Den billigste konkurrent
  2. og 3. billigste konkurrent
  3. Næste billigste konkurrent
  4. Konkurrentens pris
  5. Prisforskel i procent eller antal
  6. Antal tilbud
  7. Googles tilbudsposition
  8. Tilbud over og nedenfor

 

En anden stor funktion er filtreringssystemet. Du kan vælge, hvilke konkurrenter der skal sortere dataene efter. Dette er praktisk, hvis du ønsker at holde øje med en bestemt person.

 

 

 

 

Sammen med at være i stand til at se disse data online, kan du også downloade dem og tage dem med dig. Alle prisoplysninger i en CSV-fil er blot et klik væk.

 

Vi stopper ikke her. Med fremtidige udgivelser tilføjer vi flere målinger og kanaler. Price Watch er nu tilgængelig alle steder, hvor Google Shopping er.

 

Fordele ved at bruge Price Watch

 

Hvis du reklamerer med dine produkter online, vil det være din fordel at holde dig opdateret med dine konkurrenter. Du kan:

 

  1. have et komplet overblik over dit marked
  2. ved, hvor du står i forhold til konkurrenter
  3. spare tid ved ikke at skulle søge manuelt efter din konkurrents aktivitet
  4. have data til sikkerhedskopiering af dine beslutninger, når du udarbejder strategier
  5. øge dit ROI
  6. se foreslåede priser for dine produkter

 

Returnér til toppen af siden eller Download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog

 


Hvad er det næste for Price Watch

 

Da vi skulle forberede os til Price Watch Beta, startede vi med en Alpha-version. Det blev frigivet i marts og tillod vores kunder at begynde med at overvåge deres konkurrenter på Google Shopping for op til 1000 produkter med 2 opdateringer hver uge.

 

Denne oplevelse gav os de nødvendige oplysninger for at komme videre med en Beta-version. Hvis du er en eksisterende DatafeedWatch-kunde, kan du anmode om Beta-adgang fra din konto, og vi sørger for at inkludere dig i beta-processen.

 

Hvordan man tilmelder sig Beta

 

Vi vil dele mere information om Price Watch værktøjet i fremtidige blogindlæg, herunder brugssager, og hvordan du kan øge dit investeringsafkast ved at bruge Price Watch. Så sørg for at kigge forbi DatafeedWatch-bloggen for opdateringer. Hvis du allerede er en DataFeedWatch-kunde, kan du tilmelde dig Price Watch Beta ved at klikke på knappen "Anmod om Beta-adgang" som vist på skærmbilledet nedenfor.

 

 

 

 

 

Returnér til toppen af siden eller Download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog

 


Sidste Tanker

 

"Information er magt" er noget, vi alle er opmærksomme på, men ifølge New York Times, bestseller forfatter Daniel Burrus, "Information er magt kun, hvis du kan gribe ind med det. Derefter og først derefter repræsenterer den magt.”

 

Vi i DatafeedWatch tror meget på det.

 

Vi har allerede mange funktioner planlagt til de næste versioner af Price Watch som Price Alerts, Repricing, direkte integration med shopping platforme, større antal kanaler og mere. Så hvis du har et forslag, er du velkommen til at sende det til Rahul@DatafeedWatch.com. Hvis du allerede bruger vores Price Watch-værktøj, bliver din feedback eller funktionsanmodning meget værdsat og opmuntret.

 

 

Returnér til toppen af siden

 


 

price-watch-beta

 

Det er ingen hemmelighed. At vide hvad dine konkurrenter planlægger, kan give dig en fordel når du planlægger dine næste træk. Dette gælder især, når det kommer til beslutninger om prisfastsættelse.

 

Du er sandsynligvis ikke den eneste, der er aktiv på dit marked, så det er næsten sikkert, at dine konkurrenter også holder øje med dig. De leder efter oplysninger som:

 

  • hvilke produkter du sælger
  • hvilke priser du tilbyder
  • hvis du tilbyder gratis forsendelse
  • hvordan dine annoncer er, og endda hvordan dine omkostninger ser ud

 

Mange af dine konkurrenter har muligvis allerede underbudt dig, hvis ikke på alle produkter, så i det mindste for topsælgende produkter. Hvis dine priser er uovertrufne, kan de komme med andre strategier for at stjæle dine kunder. De kan måske sænke deres priser i forhold til dig og derefter kompensere for det tab med højere forsendelsespriser. Mange af dem vil med glæde tage et tab på den ene transaktion, hvis de kan retfærdiggøre LTV (Customer Lifetime Value).

 

Hvis du ikke gør det samme, er har du en betydelig ulempe. E-handel er barskt. Du skal være foran dine konkurrenter, og hvordan gør du det? Du starter med data.

 

Written by Anna Hanarz

Anna er en ekspert i PPC og produkt feed optimering med erfaring fra Google AdWords og Microsoft Bing. I sin rolle som Country Manager Nordic Markeds støtter hun virksomheder og markedsføringsbureauer fra Skandinavien for at udfolde deres produkt feeds potentiale. Når hun ikke rejser, læser hun nye sprog eller underviser i det danske sprog og kultur.

Comments

Skrevet med    af  DataFeedWatch

Skriv for os