<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Hvordan sælger du på Prisjagt?

 

Hvad er Prisjagt.dk?

 

Prisjagt.dk er et websted hvor man kan sammenligne selve produkter og priser på produkter, som man er interesseret i. Derudover kan man læse anmeldelser af produkterne skrevet af andre brugere, som allerede har haft noget med de bestemte produkterne at gøre. På den måde kan man vælge det bedste tilbud der findes og lave smartere købsbeslutninger. 

 

Prisjagt.dk drives af det svenske Prisjakt Sverige AB som blev grundlagt af Jonas Bonde i 2002. 

I Sverige findes der det tilsvarende website under navnet Prisjakt.nu. Man kan også finde deres websites i andre lande bl.a. i Norge, Storbritannien og Frankrig. 

 

Den nordiske chef hos Prisjagt - Carl Vult von Steyern synes, at Danmark er et perfekt marked for servicen. Forbrugere i vores land er meget prisbevidste og kan godt lige at jage efter gode tilbud. 

 

Smart shopping med Prisjagt

 

Prisjagt indekserer alle produkter, uanset om du annoncerer hos platfomen eller ej. Målet er, at forbrugere foretager smartere køb end at købe mere of oftere. Hovedfokus ligger på kundetilfredshed.

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog

 


 

Hvorfor skal du sælge på Prisjagt?

 

Hvis du vil udnytte det maksimale potentiale af din netbutik, skal du promovere dine produkter alle de steder, hvor dine potentielle kunder er. Du kan prøve Prisjagt.dk hvis du ønsker at øge salget eller finde nye modtagere af dine produkter, fordi platformen kan hjælpe med at opnå dine mål.

 

I Norden er Prisjagt den førende prissammenligningside. Det er værd at vise dine produkter på en sådan side, så kunderne kender din butik. Hvis dine produkter har den bedste pris, den bedste kvalitet eller de bedste egenskaber har de en stor chance for at skille sig ud på Prisjagt.dk!

 

Værd at vide:

 

Det er helt gratis at registrere din butik på Prisjagt.dk! Det tager kun et par minutter og så havner dine produkter på en af de største pris- og produktsammenligningsiderne i Danmark og du får chancen for at vise dit tilbud til en meget større gruppe af modtagere.

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog

 


 

Hvilke produkter kan du sælge på Prisjagt.dk?

 

Man kan sælge stort set ALT på Prisjagt. Der findes 10 hovedkategorier af produkter og rigtig mange underkategorier. Du, som sælger, kan finde på mange måder at kategorisere sine produkter på, så de når de rigtige målgrupper.

 

På Prisjagt finder du de følgende hovedkategorier: 

 

  • Lyd & billede
  • Spil & konsoller
  • Kamera & foto
  • Computere & tilbehør
  • Mobil & GPS
  • Skønhed & helse
  • Husholdningsapparater & Hvidevarer
  • Hjem & Have
  • Sko, Tøj & tilbehør
  • Børn & familie

 

Der er også en kategori, som hedder Dagens Deals. Den går ud på, at Prisjagt tjekker alle butikker og promoverer dem, der tilbyder den bedste pris på det nuværende tidspunkt. Ved produkterne vises der en procentsats, så interesserede kunder ved, hvordan den laveste pris har ændret sig i de sidste 7 dage. De kan dog ikke se nogen ændring i en bestemt butik

 

Nogle gange dukker der nogle ekstra kategorier op f.eks. Juleudsalg. Så er det endnu nemmere for brugerne at finde den perfekte gave til deres nærmeste og endnu nemmere for sælgerne at sælge de rigtige produkter til de rigtige kunder!

 

prisjagt_kategorier

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog

 


 

Hvordan kan du registrere din butik på Prisjagt?

 

For at registrere din butik kan du enten udfylde registreringformularen som du kan finde på Prisjagts website eller sende en e-mail til Prisjagt. Der er vigtigt at understrege, at der ikke er nogen starts- eller driftsgebyrer. Efter Prisjagt.dk har fået din udfyldte formular gennemgår og godkender de den. Når alt er klar får du tilsendt en e-mail med et link. Du skal bruge linket til at logge på Prisjagt Analytics hvor du vil se din egen butiksite. På det tidspunkt går Prisjagt også i gang med at indeksere alle dine produkter og priser.

 

Det er nemmest for både dig og Prisjagt hvis du giver dem dit optimerede produktfeed. På den måde er Prisjagt i stand til at holde alle produktsoplysninger opdateret. Det ville hjælpe med at indeksere alle produkter sammen med priser i din butik. Prisjagts support er altid klar til at hjælpe dig med at skaffe din prisfil, men samarbejdet er også muligt hvis du ikke har én. 

 


 

Fordele ved at registrere din butik på Prisjagt.dk

 

  • Flere mennesker får at vide om din butik og dine produkter
  • Du kan bruge Prisjagts redskab – Prisjagt Analytics, hvor du kan se dit eget butiksite.
  • Du kan reagere på både gode og dårlige anmeldelser af dine produkter og svare tilbage til Prisjagts brugere.
  • Du kan altid opdatere dine butiksoplysninger og skrive hvilke betalingsformer er mulige 

i din butik.



Derudover som en registreret bruger får du mulighed for at promovere din butik. For promovering betaler du en fast pris pr. klik (som fører fra billedet af dit produkt på Prisjagt til din butik) of de yderligere fordele er bl.a.:

 

 

  • Dine kunder kan gå direkte fra Prisjagts prisliste til din butik
  • Du kan bruge flere funktioner i Prisjagt Analytics, f.eks. analysere dine klik og konkurrenter eller sammenligne dit produktsortiment med andre sælgeres produktsortiment.
  • Du kan vise dit logo i Prisjagt prislister, så alle godt kan se og huske det.
  • Du kan vise et symbol ”Billigst på Prisjagt” ved produkterne i din butik hvis du har den billigste pris.
  • Du kan integrere produktanmeldelser i din netbutik med Prisjagt-produktanmeldelser
  • Du kan påpege 3 konkurrencemæssige fordele i Prisjagts prislister.

registrer_din_butik_paa_prisjagt

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

Optimering af dit salg på Prisjagt

 

Som allerede blev sagt, behøver du ikke at bruge noget produktfeed til at vise dine produkter på Prisjagt. Vi anbefaler dog stærkt, at du gør det! Du uploader dit produktfeed, samtidig med at du registrerer din webshop. 

 

Den største fordel ved at give dit optimerede produktfeed til Prisjagt er, at dine priser opdateres rigtig hurtigt på platformen. Du får chancen for at overhale konkurrenterne med den bedste tilbud, som pludselig dukker op på Prisjagt!

 

Dit produktfeed skal have udfyldt følgende felter:

 

  • Kategori
  • Brand
  • Navn på produktet
  • URL
  • Pris
  • Tilstand
  • Tilgængelighed

 

Det anbefales, at feedet også indeholder:

 

  • MPN
  • EAN/GTIN
  • Billedlink
  • Pris på forsendelse
  • Produktbeskrivelse
  • Lagerstatus
  • Farve
  • Størrelse
  • Målgruppe/Køn

 

Jo flere felter du har udfyld, jo større er dine chancer for, at dine produkter vises til den rigtige målgruppe på Prisjagt. Har du brug for hjælp med at at oprette et optimeret produktfeed? Anvend en af tilgængelige feed-optimeringsløsning, såsom DataFeedWatch. Ved hjælp af denne type redskab, vil du ikke kun kunne sælge på Prisjagt, men mange andre salgsplatforme, herunder Facebook og Google.

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog


 

Prisjagt appen

 

Prisjagt har udarbejdet sin egen app, som gør produktsammenligning endnu nemmere. Danskerne kan opsætte sprog som dansk via hovedmenuen. Folk, som har downloadet appen får push-meddelelser når du sænker prisen på produkterne, som de er interesserede i. Så hvis priser på dine produkter er konkurrencedygtige er det meget nemt at få solgt produktet til kunder, som leder efter specielle tilbud. 

Brugere af Prisjagt appen kan også oprette produktlister, se prishistorik for bestemte varer, bruge stemmesøgning eller stregkode-scanning, skrive og læse anmeldelser direkte i appen eller undersøge forslag til lignende varer. 

 

Appen har 4 ud af 5 stjerner i Google Play, så det betyder at folk synes den er brugervenlig. Alle Prisjagt-appens flotte funktioner tiltrækker online forbrugere, herunder dine potentielle kunder og den øger helt sikkert værdien og rækkevidden af denne sammenligningstjeneste. 

 

Gå tilbage til toppen af siden eller download Den Ultimative Google Merchant Center Håndbog

 


 

Konklusion

 

Det er ikke nemt for online butikker at skille sig ud blandt masserne at tilbud på nettet. Det ser ud til, at popularitet af online shopping vil vokse med tiden og endnu flere konkurrenter vil dukke op på nettet. E-sælgere skal arbejde hårdt for at bevare gamle kunder og tiltrække nye modtagere. Det koster ikke noget at registrere din butik på Prisjagt.dk og du kan drage fordel af det. Din butik kan blive synligere og flere mennesker vil finde ud af dit tilbud. 

Produktsammenligningstjenester er noget, som mange af os søger efter nu til dags. Vi ønsker at købe det billigste og på samme tid det bedste produkt og vi kan gøre det kun hvis vi først laver en research af alle produkter som markedet kan tilbyde. Derfor køber vi oftere og oftere i webshops, hvor der er det bedste udvalg. 

 

I 2020 handlede danskerne på nettet for 154 mia. kroner og det var et rekordår for e-handlen i Danmark. Når 2021 er slut, finder vi sandsynligvis ud af, at de tal er steget endnu mere. Der er allerede nogle platforme som gør det endnu nemmere for kunderne at handle online. Man kan finde alle spændende produkter på én side, sammenligne dem og vælge det mest passende. 

sammenlign_priser

Written by Jagoda Adamik-Borowska

Jagoda er indholdsskaber og SEO specialist. Hun følger og analyserer dagligt e-commerce trends og har mange års erfaring med at skrive om feed marketing, Google Ads-kampagner og online annonceringstaktikker. I sin fritid elsker hun at rejse og læse non-fiction bøger.

Comments

Skrevet med    af  DataFeedWatch

Skriv for os