<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

COVID-19: 7 Shopping Kanalers tilbud for e-handlere

 

retail-industry-stats-coronavirus

År-til-år-vækst i ugentlige onlineordrer i detailindustrien under Coronavirus-pandemien i udvalgte lande i Europa i 2020 - Kilde: Statista

 

Indholdsfortegnelse


Handelsplatforme tilpasser sig for at hjælpe deres sælgere

Hvordan kan forhandlere blive påvirket af ændringerne?

Kanaler, der hjælper detailhandlere under pandemien

Afsluttende tanker



Handelsplatforme tilpasser sig for at hjælpe deres sælgere

Mange kanaler har besluttet at foretage ændringer for at hjælpe sig selv og deres sælgere. Ændringerne er nødvendige på grund af en række faktorer forårsaget af covid-19. De består hovedsageligt af:

  • Problemer med udbud/efterspørgsel - Forsyningskæder har været et af de største problemer for alle kanaler og forhandlere under Coronavirus. Uanset om det er et overskud af lager, der koster ekstra opbevarings gebyrer eller en utilstrækkelig mængde lager, hvilket betyder tabt salg. Udbud / efterspørgsel har kostet både sælgere og kanaler betydelige beløb.
  • Porto problemer - Et andet problem har været porto af produkter. På grund af regerings løsning er reglerne strammet. Dette bremser leverancerne og forårsager yderligere problemer for forsyningskæderne. Dette førte til, at mange virksomheder ikke nåede deres forventede salg.
  • Personalemangel - Dette er et andet spørgsmål, der stammer fra statslige procedurer. For at beskytte arbejdstagerne har mange regeringer krævet, at enhver, der viser symptomer, skal isolere sig selv. Dette betød, at mange arbejdere havde en øget mængde tvunget fri. Brands havde derfor færre arbejdere til deres lagre, der var færre fragtfirmaer og færre leverancer. Dette betød, at færre ordrer blev kørt igennem, og virksomhederne gik glip af salget.

På grund af detailhandlere, der har at gøre med hidtil usete omstændigheder, har mange lidt økonomisk. Disse ændringer til kanaler er designet til at hjælpe dem med at overleve og måske endda trives gennem Coronavirus.

 

Commerce-platforms

 

Tilbage til toppen eller download Ultimativ Guide til Data Feed Optimering


Hvordan kan forhandlere blive påvirket af ændringerne?

Kanalerne foretager en række ændringer med det formål at hjælpe deres sælgere. Det er dog ikke alle ændringer, der kan hjælpe alle sælgere. Nogle af tilbuddene er kun til nye forhandlere. Dette kan forårsage problemer, da eksisterende sælgere fortsat kan have problemer på grund af Coronavirus.

På trods af dette er der stadig måder for eksisterende virksomheder at tilpasse sig de mulige effekter af ændringer. En mulig tilpasning, der kunne foretages, er at ændre den type produkt, de viser på de forskellige kanaler. Det kræver ikke nødvendigvis ændringer i produktsortiment i butikken - Sælgere kan let skræddersy deres produktportefølje til hver kanal ved hjælp af et feedværktøj, såsom DataFeedWatch. Dette gør det muligt for sælgere at reklamere for de ideelle produkter til det aktuelle klima, samtidig med at deres annonceudgifter mindskes. Alternativt kan købmænd også drage fordel af de nye sælger aftaler på andre kanaler og se efter en bedre handel andre steder.

Det skal også bemærkes, at mange af disse ændringer til kanalerne ikke vil være permanente. Derfor kan nye sælgere muligvis ikke også prioriteres på bestemte kanaler. Det er værd at sammenligne kanalerne i det nuværende miljø. Dette giver dig mulighed for at se, hvilke der tilbyder de bedste muligheder for nye og eksisterende forhandlere, og i hvilke lande tilbudene står. Desuden bør det også anerkendes, at nogle kanaler kun tilbyder forbedrede tilbud til små eller mellemstore virksomheder, hvilket betyder, at ikke alle sælgere vil blive påvirket af ændringerne.

 

Tilbage til toppen eller download Ultimativ Guide til Data Feed Optimering


Kanaler, der hjælper detailhandlere under pandemien

 

Google Shopping - på verdensplan

Google Shopping har muligvis gjort det mest drastiske af alle coronavirus relaterede kanalændringer - med introduktionen af ​​gratis lister. Google udråbte forudsætningen om gratis lister i USA oprindeligt den 27. april. De sigter imod at introducere gratis lister til resten af ​​verden inden udgangen af ​​året.

Ideen om gratis lister blev overvejet af Google i et stykke tid nu. COVID-19-udbruddet tvang dog virksomhedens hånd, og det blev introduceret langt hurtigere end forventet. Ved at introducere det nu har Google til formål at skabe gratis eksponering for alle virksomheder, der lider under Coronavirus. Deres håb er, at stigningen i online shopping kan hjælpe med at afbalancere tabene for forhandlere i så mange tilfælde som muligt.

Hvordan kommer du i gang med gratis Google Shopping-lister?

Indtil videre kan gratis Google Shopping-lister kun bruges, hvis dit eftertragtede land er USA.

For nybegyndere - en opsætning af Google Merchant Center-konto og et produktfeed er alt hvad du behøver for at kvalificere dig til de gratis indkøbslister.

For eksisterende sælgere, der annoncerer med Google Shopping - når du vælger 'overflader på tværs af Google', får dine produkter det gratis annonceplads på fanen Google Shopping.

I en af ​​vores tidligere artikler dækkede vi, hvad gratis shopping fortegnelser betyder, hvordan man kommer igang.

 

Facebook - på verdensplan

Facebook har også foretaget betydelige ændringer for at hjælpe sine forhandlere. Sælgere straffes ikke længere for ikke at overholde præstationsstandarder. Dette inkluderer præstationsstandarder for kundeservice, forsendelse og aflysninger.

Ud over denne hjælp til alle forhandlere understøttes små virksomheder yderligere af Facebook. Dette gøres ved hjælp af tilskud til små virksomheder på op til $ 100 kontant. Derudover har Facebook givet virksomheder adgang til annoncekreditter og tilbudt muligheden for at sælge gavekort. Virksomheder bliver i sidste ende nødt til at bruge det samme beløb i tilfælde af disse to fordele. Omkostningerne vil dog blive forsinket.

Sidst, men ikke mindst - Mark Zuckerbergs seneste meddelelse om Facebook Shops lavede en hel del brummer i e-handelsverdenen. Selvom denne nye shoppingoplevelse endnu ikke skal rulles ud over FB-apps, siges det allerede at være Facebooks vigtigste e-handelsspil til dato. Vi har dedikeret en anden artikel til at diskutere, hvad Facebook Shops er, og hvilke fordele det kan medføre for online-virksomheder.

Hvad er processen for at kvalificere sig til Facebooks nye fordele?

Berettigelse til Facebooks små virksomheds stipendier afhænger af det land, din virksomhed er baseret i. Du kan kontrollere berettigelse og ansøge via siden Facebook business boosts. Gavekort er ligeledes baseret på land og kan findes på siden Facebook gift card promotion.

 

Idealo - Tyskland

Prissammenligningssiden Idealo blev åbnet i Tyskland i 2000 og giver brugerne mulighed for at sammenligne produkter på tværs af forskellige butikker. Derefter dirigeres de direkte til butikken for deres valgte produkt.

Idealo tilbyder 20% rabat på noterings gebyrer for alle sine forhandlere. Dette er gjort i håb om at afhjælpe onlineforhandlere fra Coronavirus-relaterede problemer. Det har også reduceret CPO (cost per order) til 3,5% for nye forhandlere, hvilket opmuntrede dem til at sælge på platformen. Dette varer ved indtil den 30. juni, hvor det kan udvides yderligere afhængigt af den globale situation.

Hvordan kan jeg begynde at drage fordel af rabatterne?

Alle fordele for Ideal er anvendt automatisk, når du tilmelder dig, eller når du viser et produkt.

 

Real.de - Tyskland

Real Digital er et tysk digitalt bureau og ejer af en markedsplads (Real.de). Med omkring 21 millioner besøgende om måneden er Real.de en af de største markedspladser i Tyskland. Real.de-hjemmesiden kombinerer høj brandbevidsthed med den nyeste platformsteknologi og muliggør målrettet multikanalmarketing. Denne kombination hjælper med at opnå den optimale rækkevidde for dine tilbud. Real Digital tilbyder 3 måneders gratis adgang til deres basispakke til deres markedsplads til DataFeedWatch-kunder. Real Digital vil selv dække alle de sædvanlige gebyromkostninger i håb om, at online-virksomheder fortsat vil bruge deres platform under COVID-19.

Hvordan kan jeg begynde at drage fordel af rabatterne?

For at drage fordel af Real Digital's aftale skal du være DataFeedWatch-kunde og på samme tid ikke være en eksisterende bruger af Real.de. For at modtage rabatten skal du blot  registrere dig her. Specialaftalen er kun gyldig, hvis du tilmelder dig inden 4. juni 2020.

 

Fruugo - På verdensplan

Fruugo er en britisk baseret markedsplads, der giver brugerne mulighed for at købe fra forskellige forhandlere over hele verden ved hjælp af et enkelt køb. Virksomheden er ideel til dem, der ønsker shopping på tværs af grænserne på deres eget sprog og valuta.

Fruugo har givet afkald på sit salgsgebyr på 995 pund over hele verden. Dette er gjort for at tilskynde nye sælgere til markedet under Corona-krisen. Derudover har Fruugo også givet både nye og eksisterende sælgere gratis adgang til alle sine vigtigste marketingværktøjer. Dette gør det muligt for sælgere at blive set af flere potentielle købere.

Hvordan kan jeg begynde at drage fordel af rabatterne?

For at tilmelde dig Fruugo som sælger gratis skal du blot oprette en konto. For at gøre brug af marketingværktøjerne skal du besøge din sælgerkonto. Derfra vil du kunne se, hvilke værktøjer der er gratis.

 

Onbuy - Storbritannien

OnBuy er en UK-baseret markedsplads, der er stolt af at være en af ​​de hurtigst voksende markedspladser i verden. Det er meget gennemsigtigt og hævder altid at sætte købere og sælgere først. Onbuys nylige beslutninger vedrørende udbruddet af Coronavirus styrker denne pointe.

I løbet af april besluttede Amazon at stoppe tredjepartssælgere, der sender ikke-essentielle produkter til deres lager. Dette var et problem for mange sælgere, da de pludselig havde mistet deres vigtigste salgssted. På grund af denne ændring foretaget af Amazon, har Onbuy besluttet at give afkald på standardabonnement gebyret i 3 måneder for berørte sælgere.

Onbuy CEO Cas Paton oplyste følgende grund til forfremmelsen:

"Et stort antal uafhængige sælgere og små virksomheder står over for enorme økonomiske tab på grund af Amazons nylige forbud mod distribution af lager. I disse tilfælde har vi forpligtet os til at give afkald på abonnementsgebyrer, så de kan fortsætte med at operere online. Denne coronavirus har uventet forstyrret de engang meget stabile spillepladser for online markedspladser, men vi arbejder hårdt på at sikre, at alle, både købere og sælgere, behandles retfærdigt. "

Den britiske markedsplads opfordrede også nye sælgere til at deltage i platformen ved at tilbyde 100% rabat på standard abonnementsgebyrer i 3 måneder. For at få rabatten skal virksomheder have tilmeldt sig den 01-05-2020 ved hjælp af koden OB2020. Onbuy fremmede forfremmelsen ved at fremhæve, at enhver sælger, der tjener mindre end 500 pund om måneden, får afskediget deres abonnementsgebyr (efter 3 måneders periode er op).

Hvordan kan jeg begynde at drage fordel af rabatterne?

Hvis du er blevet påvirket af den nye Amazon-politik og er en ny eller eksisterende Onbuy-forhandler, skal du kontakte Onbuy. De giver afkald på abonnementsgebyret for dig med bevis på at du står med dette problem.

 

Arena.pl - Polen 

Arena.pl er et polsk e-handels hjemmeside, der sælger en bred vifte af produkter på tværs af flere kategorier. På grund af COVID-19 tilbyder Arena en aftale til nyregistrerede sælgere på deres platform. Hvis du tilmelder dig inden den 30. september, modtager du en rabat på 100% i provision i op til 2 måneder. Arena har introduceret denne foranstaltning i håb om at tiltrække nye forhandlere til platformen for den langsigtede fremtid ved at hjælpe deres kortsigtede behov.

Hvordan kan jeg begynde at drage fordel af rabatterne?

Arena sender dig automatisk din kommissionsrabat i den angivne periode.

 

Tilbage til toppen eller download Ultimativ Guide til Data Feed Optimering


Afsluttende tanker

Da Coronavirus-pandemien fortsætter med at udvikle sig, kan yderligere tilpasninger til e-handelsplatforme forventes. På trods af pandemien, der skaber mange problemer for onlineforhandlere, er der grund til optimisme. Kanaler tilpasser sig konstant behovene hos deres købere og forhandlere og vil fortsætte med at gøre det. Det er bare tilfældet med at finde den perfekte kanal for at få mest muligt ud af din salgsoplevelse.

For at fremme din salgsoplevelse og få mest muligt ud af din kanal som sælger, skal du prøve at bruge en feed-løsning som DataFeedWatch. Brug af en feed-løsning giver dig mulighed for at forfine og optimere dit feed for at sikre, at du kun betaler for den reklame, der gavner dig.


Lær mere om indvirkningen af COVID-19, og hvordan du justerer din strategi:

 

Tilbage til toppen


Siden udbruddet af Coronavirus (også kaldet COVID-19) har købernes købsmønstre ændret sig. Visse nicher, såsom dagligvares online handel, har oplevet en betydelig stigning. 10-15% af befolkningen i USA køber nu dagligvarer online sammenlignet med 3% tidligere. Andre salgsområder, såsom rejsebranchen, har oplevet et enormt fald i salget. Marriott-hotelkæden alene rapporterede et tab på 75% i omsætning.

channels-discounts

Relateret: Hvordan Coronavirus påvirker e-handel (Data Digest)

For at tilpasse sig ændringerne i indkøbsmønstre er reklamekanaler som markedspladser og leverandør sammenligningssider begyndt at foretage ændringer i den måde, de sælger på. På grund af dette er deres egne handlende også blevet berørt. Dog har nogle kanaler påtaget sig ansvaret om at støtte deres sælgere. Så hvilken lettelse har forskellige kanaler tilbudt deres forhandlere? Og hvordan vil det ændre salget på bestemte platforme?

 

Written by Anna Hanarz

Anna er en ekspert i PPC og produkt feed optimering med erfaring fra Google AdWords og Microsoft Bing. I sin rolle som Country Manager Nordic Markeds støtter hun virksomheder og markedsføringsbureauer fra Skandinavien for at udfolde deres produkt feeds potentiale. Når hun ikke rejser, læser hun nye sprog eller underviser i det danske sprog og kultur.

Comments

Skrevet med    af  DataFeedWatch

Skriv for os